ARROW.TV

Platform voor streaming muziekvideo’s

DE VRAAG

Een nieuw online muziekvideo platform

Ad Ossendrijver, oprichter van (onder andere) Arrow Classic Rock kwam bij Flink met een ambitieus plan voor een nieuw online muziekvideo platform. Een platform waarop 24/7 de beste muziekvideo’s zouden worden uitgezonden. Muziekvideo’s voor specifieke doelgroepen. Rock, Metal, Hits…. En nog veel meer. En op alle mogelijke devices. Een geweldige uitdaging waar we als Flink dan ook volmondig ja tegen hebben gezegd!

Logo ARROW.TV
DE OPLOSSING

Krachtige combinatie van technologieën

Er komt heel veel kijken bij het ontwikkelen van een videoplatform als Arrow.tv. Van playlist management tot het koppelen van ad servers, van communicatie met het content delivery network (CDN) tot aan het streamen van muziekvideo’s over alle mogelijke verbindingen en naar alle mogelijke devices. Daarnaast is er door de opdrachtgever veel tijd gestoken in het selecteren en encoderen van de beste muziekvideo’s. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om: overal en altijd de beste muziekvideo’s kunnen bekijken!

Flink team luistert en kijkt Arrow.tv
HET RESULTAAT

Drie kanalen via de website én app!

Het Arrow.tv platform bestaat momenteel al uit drie actieve kanalen die 24/7 de beste hit-, rock- en metalvideo’s afspelen. Kijkers kunnen terecht op de website én zij kunnen de Arrow.tv app downloaden in de Google Play Store en de App Store van Apple. Met de hybrid app die Flink hiervoor ontwikkelde kunnen zij nog makkelijker hun favoriete muziek beluisteren én bekijken. Download de gratis app of bezoek de website en geniet van de beste muziekvideo's, altijd en overal!

BEZOEK ARROW.TV