icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Case

Ervaar de impact van technologie

#techsector
#ledenomgeving
#zelflerend
FME website laptop
Klant

FME

Expertise

strategie, concept, ux design, development

Website

FME zet zich in voor elke vraag of uitdaging waarop technologie het antwoord is. Deze ondernemersorganisatie behartigt de belangen van haar 2.200 leden, variërend van startups en scaleups tot aan multinationals binnen de technologische industrie. Als digitale partner van FME ontwikkelden we een inspirerend contentplatform voor de tech sector, aangevuld met een uitgebreide en zelflerende Mijn FME omgeving voor de leden. Hiermee zet FME online een belangrijke stap in het mobiliseren en verbinden van de tech sector en de samenleving.

FME thema overzicht pagina

Slim verbonden content op relevante thema’s

De website houdt je dagelijks op de hoogte van de ontwikkelingen in de sector en hoe deze bijdragen aan belangrijke maatschappelijke uitdagingen in onze samenleving. Al deze content is verbonden aan de belangrijke thema’s binnen de missie van FME: arbeidsmarkttransities, technologische transities en maatschappelijke transities. In een intensieve strategische fase is met het team van FME uitgebreid aandacht besteed aan de informatie architectuur en hoe we de content slim kunnen verbinden aan de dienstverlening van FME. Op deze manier kunnen alle doelgroepen van de website makkelijk hun weg vinden en worden ze optimaal bediend.

FME uitgelicht topic corona
FME nieuwsoverzicht

Content op maat door zelflerend vermogen

Alle leden van FME hebben exclusief toegang tot een zeer complete Mijn FME omgeving. Deze omgeving biedt toegang tot een breed aanbod aan informatie, tools, netwerken en data op tal van belangrijke onderwerpen. Iedere ingelogde gebruiker krijgt een gepersonaliseerd content aanbod door middel van het zelflerende vermogen van Mijn FME. Op basis van het klikgedrag genereert het systeem een unieke samenstelling van relevante, nieuwe content. Met behulp van deze data is het voor FME ook makkelijker om relevante producten, diensten en evenementen aan te bieden. Deze omgeving speelt een centrale rol in het versterken van de online dienstverlenging van FME en zal continu worden getest en geoptimaliseerd.

We zijn blij met het resultaat!

Vooral als je kijkt naar de hoeveelheid content die wij hebben en hoe deze nu logisch ingedeeld is. Er is zowel een mooi aanbod van content op de website voor de buitenwereld, als exclusief voor de leden achter een login.

Melinda Epker Communicatieadviseur
FME ledenomgeving

Optimalisatie met behulp van data en onderzoek

Na de livegang van de nieuwe website zijn we direct begonnen met doorontwikkelen voor FME. Vanuit het strategisch kader kijken we naar waar de meeste waarde kan worden toegevoegd en toetsen we - middels verzamelde data en gebruikersonderzoeken - verschillende onderdelen. Op deze manier sluit het platform steeds beter aan op de behoefte van de gebruiker.

Door te optimaliseren draagt het platform steeds meer bij aan de missie van FME: het mobiliseren en verbinden van de technologische industrie voor een betere wereld. Ben je benieuwd naar wat de impact is van de technologiesector? Bekijk dan snel de website!