icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Case

Den Haag op de kaart als top event locatie

#DenHaag
#internationaal
#conferentie
Key visual THCB
Klant

The Hague Convention Bureau

Expertise

strategie, concept, ux design, development

Den Haag is de ultieme locatie voor je zakelijke evenement of conferentie. Om die stelling kracht bij te zetten vroeg The Hague Convention Bureau Flink een nieuwe website te ontwikkelen. We stellen hun kennis en ervaring op het gebied van business events in Den Haag centraal en nodigen uit tot het opvragen van vrijblijvend advies of diepgaande ondersteuning. Waar je ook vandaan komt, hoe groot of klein je gezelschap ook is en wat de boodschap ook is, The Hague Convention Bureau kan je helpen de juiste locatie te vinden en je evenement tot een succes te maken.

Case THCB website afbeelding 1

Inspirerend design toont unieke aspecten van Den Haag

The Hague Convention Bureau is onderdeel van The Hague & Partners. De nieuwe website is daarom opgezet als multisite-omgeving met een inspirerend ontwerp dat past binnen de vertrouwde huisstijl. We zetten Den Haag op de kaart als toonaangevende topbestemming voor internationale zakelijke evenementen. De uitgebreide ervaring van The Hague Convention Bureau wordt op een professionele en uitnodigende manier uiteengezet en aangeboden. Ook het internationale klimaat van de stad, de centrale ligging ten opzichte van andere grote steden, de historische omgeving en het Scheveningse strand worden uitgelicht. De bezoeker wordt geïnspireerd en aangespoord om zijn of haar zakelijke evenement of congres in Den Haag te organiseren. Zodat uiteindelijk de vraag niet meer is óf, maar wáár in Den Haag jouw event plaats gaat vinden.

THCB case afbeelding venue finder
THCB case afbeelding smal 1
THCB case afbeelding smal 2

Alle Haagse event locaties in handige venue finder

Ook bezoekers die al hebben besloten te kiezen voor het brede scala aan mogelijkheden dat Den Haag te bieden heeft worden op de nieuwe website bediend. Via de venue finder-optie kun je op basis van je voorkeuren eenvoudig de locatie vinden die bij je past. The Hague Convention Bureau stelt bovendien haar ervaring en netwerk ter beschikking om evenementen tot een succes te maken. Onder iedere landingspagina vind je de contactgegevens van iemand die gespecialiseerd is in dat onderwerp. Omdat de website gelinkt is aan de gedeelde contenthub die we voor DenHaag.com ontwikkelden is al die informatie ten allen tijde actueel.

Door de aanpak van Flink leerden we onszelf beter begrijpen

De attract, engage, convince en convert methode in combinatie met de agile scrum werkwijze heeft ons heel veel gebracht. We hadden nog nooit met Scrum gewerkt, maar het ging zo gemakkelijk en zo snel dat het voelde alsof we op ons eigen kantoor zaten.

Olga Golubova Marketing Communications Manager