icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Case

Een platform dat voelt als thuiskomen

#samenthuis
#woningcorporatie
#Drupal9
Screenshot van homepage staedion.nl met badge voor Splash Award Winner
Klant

Staedion

Expertise

strategie, concept, ux design, development

Website

Staedion is de grootste woningcorporatie in Den Haag en omgeving. De afgelopen jaren zet de woningcorporatie sterk in op het verbeteren van haar dienstverlening en op online vlak wilde de organisatie hier ook flinke stappen in zetten. Naast een nieuwe look en feel neemt het kersverse platform van Staedion nu een meer gidsende rol in voor huurders en woningzoekenden. Daarnaast biedt het platform interessante content voor iedereen die in aanraking komt met Staedion. En dat alles natuurlijk in het gebruiksvriendelijke Drupal 9 CMS.

Staedion nieuwsoverzicht

Superservice voor huurders

Als huurder kun je tegen verschillende zaken aanlopen. Denk aan het betalen van de huur, onderhoud en reparaties aan je woning, of overlast veroorzaakt door buren of ongedierte. Allemaal situaties waarvoor je bij je verhuurder aan moet kunnen kloppen, het liefst zonder enige moeite. Het nieuwe platform van Staedion is een omvangrijke bron van informatie over de verschillende onderwerpen waar je als huurder mee te maken krijgt. Kortom: alle informatie die jij als huurder nodig hebt vind je op het platform. Weet je daarna wat je met Staedion wil regelen? Dan dien je jouw vraag of verzoek in via Mijn Staedion.

Staedion ik huur pagina
Stand up Staedion
Ik huur bij Staedion menu

Hulp bij huizenjacht

De zoektocht naar een huurwoning in Den Haag kan een behoorlijke puzzel zijn. Zeker als je op zoek bent naar een sociale huurwoning waar bepaalde regels voor gelden, zoals een inkomensgrens en ingeschreven staan bij Woonnet Haaglanden. De woningzoekende wordt op de nieuwe website stapsgewijs geïnformeerd over de criteria om kans te maken op een specifieke huurwoning, zoals een studentenwoning of sociale huurwoning. Hierdoor is het duidelijk wat je moet doen om aan een passende huurwoning te komen.

Staedion ik zoek een sociale huurwoning
Staedion informatie sociale huurwoning
Staedion vraag over stijgende energieprijzen
Staedion vacature teamleider

Alles over Staedion

Staedion draagt een maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de stad, onder andere door buurten steeds veiliger en leefbaarder te maken. De nieuwe website is de landingsplek voor iedereen die met Staedion te maken heeft: van huurders tot de gemeente en van stakeholders tot projectontwikkelaars. Al deze doelgroepen worden up-to-date gehouden door middel van inspirerende content. Bijvoorbeeld artikelen zoals bewonersverhalen of tips en advies, nieuws- en persberichten, maar ook informatie over de projecten van Staedion om gebieden verder te ontwikkelen. Daarnaast realiseerden we een Werken bij-pagina, zodat potentiële werknemers in één oogopslag weten dat ze aan het juiste adres zijn voor een nieuwe uitdaging.

Goed teamwork, super resultaat

De afgelopen drie maanden hebben we samen met Flink onze nieuwe website gebouwd. Met deze website kunnen we verder bouwen aan een nog betere dienstverlening voor onze huurders. De website werkt goed op mobiel en is digitaal voor iedereen goed toegankelijk. Kortom, onze nieuwe website past echt bij de visie van Staedion!

Bianca van den Boogaardt Communicatiemedewerker

Samen blijven bouwen

De nieuwe website van Staedion is gerealiseerd in Drupal 9 en vormt een solide basis waar we aan blijven doorontwikkelen. Het platform bevat nu de belangrijkste elementen, is gebruiksvriendelijk én digitoegankelijk. We blijven met Staedion optrekken om de website verder uit te breiden en steeds een stukje beter te maken.