icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Case

Online op pad met SNP

#reisverhalen
#engagement
#content
Oppad key visual
Klant

SNP Natuurreizen

Expertise

strategie, concept, ux design, development

Website

Hét online magazine voor iedereen met liefde voor de natuur en passie voor een actief buitenleven. Dát is OpPad.nl. Samen met opdrachtgever SNP Natuurreizen realiseerde Flink deze nieuwe website. Bomvol inspirerende reisverslagen, gebiedsinformatie en handige tips om optimaal voorbereid aan je volgende reis te beginnen. De website is precies zo ingericht dat je als bezoeker niet verdwaalt in de bergen prachtige content die de website te bieden heeft. Of je nou op zoek bent naar een huttentocht in de Zwitserse Alpen of naar fietsroutes door het Spaanse binnenland, op OpPad.nl zet je de eerste stap naar een nieuw avontuur!

Screenshot oppad overzichtspagina Italie

Beleef de reizen alsof je er zelf bij bent

Zo’n bijzonder reisplatform komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Na een uitvoerig strategie- en concepttraject zetten we een online platform neer dat je direct meeneemt naar de mooiste bestemmingen voor een actieve vakantie. Door de sterke visuele opzet en prachtige beeldende content beleef je de reisverhalen alsof je er zelf bij bent. Besneeuwde bergtoppen, uitgestrekte vlaktes of idyllische dorpjes van Albanië tot Zwitserland, op OpPad.nl vind je het allemaal. Enthousiast geworden? Dankzij strategisch geplaatste banners boek je heel gemakkelijk je reis bij reispartner SNP!

Contentpagina oppad - wandelen over de gr5 richting Nice
Overzichtspagina oppad - wandelgebieden in Europa
Navigatie oppad.nl

Perfect ingericht voor toppositie in Google

OpPad.nl wordt jaarlijks door bijna 1,5 miljoen actievelingen bezocht en is daarmee een van de belangrijkste conversiekanalen van SNP. Niet één van deze bezoekers is hetzelfde: zoveel mensen, zoveel wensen! Door de uitgebreide contentstructuur zorgen we ervoor dat de website zo goed mogelijk kan inspelen op elk van deze wensen. Daarmee sluit deze structuur ook perfect aan op alle zoekvragen uit Google. Met het flexibel ingerichte CMS Drupal 8 is het daarnaast mogelijk om constant te kunnen reageren op de marktwerking en trends in de reisbranche. Zo kan OpPad.nl ook in de toekomst de Google rankings aan blijven voeren. Benieuwd waar jouw volgende reis naartoe gaat? Neem snel een kijkje!

Het team van Flink bestaat uit enthousiaste mensen die overal over meedenken

Ik was drie dagen per week bij jullie op kantoor. Als je zo dichtbij bent word je veel meer betrokken bij alle aspecten van zo’n proces, je voelt je medeverantwoordelijk. Overleggen, bijsturen en schakelen wordt zo heel erg makkelijk. Je kunt mondeling dingen direct aftikken. Dat bleef door de duidelijk afgebakende manier van werken van Flink heel vlot en flexibel.

Jan Mark Moquette Online content specialist