icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Case

Digitale start naar meer wendbaarheid

#agile
#consultancy
#multisite
Key visual Prowareness case
Klant

Prowareness

Expertise

strategie, concept, ux design, development

Website

Prowareness is de grondlegger van Agile in Nederland. Organisaties wendbaar maken zodat processen sneller en effectiever verlopen, dat is waar Prowareness zich hard voor maakt. Dit doet Prowareness door middel van implementatie, management consultancy en opleidingen. Het merk onderging laatst een stevige rebranding en de online presence sloot niet meer aan op de nieuwe merkidentiteit en marketingstrategie. Flink en Prowareness sloegen daarom de handen ineen om het volledige online ecosysteem van de grond af te herzien en op te bouwen in Drupal 9.

Prowareness case beeld 1
Prowareness case beeld 2
Prowareness case beeld 3

Orde in het online landschap

Prowareness heeft drie labels voor drie verschillende agile oplossingen. Implementatie voor agile in de praktijk, Management Consultancy voor grote verandertrajecten en Academy voor opleidingen. Voorheen werkte Prowareness met twee verschillende websites die nauwelijks met elkaar waren verbonden. Tijdens onze strategische sessies met Prowareness hebben we een nieuw online landschap bedacht dat uit vier websites bestaat. prowareness.com is het moederschip waar vanuit wordt doorverwezen naar drie verschillende websites voor de drie verschillende labels. Door het gedeelde domein en de manier waarop de websites met elkaar verbonden zijn, voelt het voor de gebruiker als een kloppend geheel.

Prowareness case beeld 4
Prowareness case beeld 5
Prowareness case beeld 6

Gedeelde technische kern

We kozen er dus voor om niet één, maar om meerdere websites voor Prowareness te realiseren in de vorm van een multisite. Door het multisite-systeem delen de websites de technische kern en kunnen content-elementen worden hergebruikt. Met deze duurzame basis kan Prowareness het online landschap eenvoudig blijven opschalen met nieuwe websites, bijvoorbeeld voor nieuwe labels in de toekomst. Bovendien is het beheren van de verschillende websites ook nog eens bijzonder eenvoudig in een multisite-systeem.

Een van de leukste en beste co-creaties ooit

Als je een ultiem voorbeeld zou moeten geven van agile werken, dan is het dit project! Constant alles verbeteren en optimaliseren. En dan heb ik het niet alleen over het product, maar ook over de werkwijze en de communicatie met het team.

Don Croes Brand & Marketing Lead | Prowareness
Prowareness case beeld 7

Verder aan de slag

Inmiddels hebben we drie van de vier websites onder handen genomen: de corporate website, de website voor Implementatie en de website voor Management Consultancy staan als een huis. Binnenkort gaan we aan de slag met de website van het label van Prowareness Academy. Daarnaast heeft Prowareness nog een hoop andere plannen waaraan we in de toekomst zullen werken. Zin in!