icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Onze expertise

Flink is een Drupal powered en full-service digital agency. Op basis van een sterke online strategie, ontwerpen en ontwikkelen onze scrumteams toekomstbestendige Drupal websites. Toegankelijk, meetbaar en makkelijk te onderhouden. Na livegang houden we onze websites up to date en werken we nauw samen met onze opdrachtgevers om hun online succes te vergroten. Heb je een uitdagend project dat je aan ons wil voorleggen? Geef ons een belletje of stuur een mail!

Ontwikkeling van online strategie met Jorry en Wouter bij Internetbureau Flink Den Haag

Online strategie

Bij de start van een project is er vaak de wens om een nieuwe website te creëren of een bestaande website te vernieuwen. Maar hoe zorg je ervoor dat je een website ontwikkelt die aansluit bij de behoeften van de verschillende doelgroepen? En hoe voorkom je dat je je eigen doelstellingen uit het oog verliest? Vragen waarop we in een strategisch voortraject graag antwoord geven. Ook kijken we naar de rol die de website in het online landschap vervult en waar we voordeel kunnen behalen door te verbinden met bestaande andere systemen. Zo leggen we het fundament voor het succes van de te ontwikkelen website.

Daily stand up

Co-creatie & scrum

Bij Flink werken we volgens de Scrum methode. Niet omdat het hip is, maar omdat we zo simpelweg het beste resultaat behalen. Met Scrum werkt een multidisciplinair team samen met de opdrachtgever aan het realiseren van de website. De lijnen zijn kort, de sfeer is goed (al zeggen we het zelf) en het tempo ligt hoog! Als opdrachtgever ben je nauw betrokken en kan je gedurende de ontwikkeling al aan de slag met het creëren (of migreren) van content. Zo werken we snel naar een mooi resultaat!

Een van de leukste en beste co-creaties ooit. Een schoolvoorbeeld van agile werken!
Don Croes ProWareness
Flink heeft na alle input uit de strategische sessies een goed doordacht concept ontwikkeld
Bianca van den Boogaardt Staedion
De samenwerking tijdens het hele proces – van ontwikkeling tot realisatie – was optimaal
Izzy van Uden Mijnwebwinkel
Ik zou zeggen: met Flink werken is verhelderend, inspirerend én gezellig!
Veronique Stevens Goudappel
Splash Award voor website Staedion

Drupal power

We ontwikkelen al onze projecten in het Open Source Content Management Systeem (CMS) Drupal. Drupal is wereldwijd een van de meest populaire contentmanagementsystemen en is solide, veilig, gebruiksvriendelijk en schaalbaar. Daarnaast stelt Drupal ons in staat om toekomstbestendig te ontwikkelen en zijn websites in principe oneindig (technisch) houdbaar. En zeker niet onbelangrijk: het onderhouden van websites met Drupal is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en intuïtief.

De kracht van Drupal
Proosten op de nieuwe VolkerWessels website

Futureproof websites

Bij Flink ontwerpen en ontwikkelen we graag compleet nieuwe websites, maar geloven we ook dat een website toekomstbestendig ontwikkeld (én doorontwikkeld) moet worden. Drupal stelt ons in staat onze websites technisch oneindig up to date te houden. Supermooi, maar dat is natuurlijk niet voldoende. Voor het succes van een website is het essentieel te blijven monitoren hoe deze wordt gebruikt en door gebruikers wordt gewaardeerd. Daarvoor zetten we bij Flink in op meetbaarheid, gebruikersonderzoek én strategische doorontwikkeling. Zo blijven we samen met onze opdrachtgevers werken aan hun online succes!

Interesse gewekt?

Heb je een uitdagend project dat je aan ons wil voorleggen? Geef ons een belletje of stuur een mail en we komen snel bij je terug!

Neem contact op