icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Case

500 jaar aan architectuur

#Drupal
#woongeschiedenis
#monumentenbehoud
Hendrick de Keyser Monumenten key visual
Klant

Hendrick de Keyser

Expertise

strategie, concept, ux design, development

Altijd al willen werken of wonen in een uniek, historisch pand? Dankzij Hendrick de Keyser kan dat! De vereniging zet zich in voor het behoud van architectonisch of historisch belangrijke panden en hun interieur. De uitgebreide collectie omvat meer dan 400 panden en groeit nog jaarlijks. Na restauratie worden de gebouwen verhuurd voor uiteenlopende doeleinden. Recent ging de merkstrategie van Hendrick de Keyser compleet op de schop. Een vernieuwde online presence kon niet achterblijven en Flink had wederom de eer om dit voor Hendrick de Keyser te realiseren!

Screenshot breed 1 Hendrick de Keyser

Één sterk merk

Soms moet je het roer volledig omgooien - en precies dat deden we met Hendrick de Keyser. Wat begon met een pressure cooker om de nieuwe merkstrategie te doorgronden en een passende online strategie te bepalen, resulteerde in een prachtige nieuwe website. Voorheen werkte de vereniging met meerdere websites om het dienstaanbod van elkaar te scheiden. Zo was er onder andere een apart platform voor de verhuur van woningen en een aparte boekingswebsite voor bijzondere overnachtingen. Door alle krachten van de vereniging te bundelen - we brachten vijf websites terug naar één - staat het merk Hendrick de Keyser nu als een huis. Het was een flinke puzzel, maar uiteindelijk hebben we alle content van de verschillende websites in een logische structuur van één website gegoten.

Screenshot HdK smal 1
Screenshot HdK Smal 2
Huurhuizen Hendrick de Keyser overzicht

Ervaar de evolutie van wonen 

De panden van Hendrick de Keyser worden voor verschillende doeleinden verhuurd. Of je nou een nacht wil logeren in een historisch pand, voor een langere periode een bijzonder huurhuis zoekt of een unieke locatie voor je evenement; Hendrick de Keyser biedt al deze mogelijkheden. Daarnaast is een deel van de panden opengesteld als interactief museum. Het complete aanbod van Hendrick de Keyser schittert nu op de website. Ga even terug in de tijd en word geïnspireerd door 500 jaar woongeschiedenis!

Overzicht eventlocaties Hendrick de Keyser
We hebben al veel enthousiaste reacties ontvangen!

Ik ben hartstikke blij met onze nieuwe website. Flink heeft ons hier erg goed mee geholpen. Door het frisse ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid van de site is alles nu makkelijk te vinden en te boeken. We hebben al veel enthousiaste reacties van gebruikers mogen ontvangen!

Lizet Menke Product Manager