icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Case

Wegwijs in mobiliteit

#gebiedsontwikkeling
#adviesbureau
#Drupal
Key visual Goudappel
Klant

Goudappel

Expertise

strategie, concept, ux design, development

Website

Goudappel is de Nederlandse marktleider op het gebied van mobiliteitadvies- en onderzoek. Met meer dan 200 bevlogen adviseurs bedenkt en ontwerpt Goudappel oplossingen voor een duurzame, gezonde en veilige leefomgeving voor iedereen. Er is expertise over de hele breedte van mobiliteit: van gebiedsontwikkeling tot parkeren, van fietsen tot openbaar vervoer en ga zo maar door. De oude website haalde echter niet het kwalitatieve en hoogstaande niveau dat Goudappel heeft als innovatief mobiliteitsbureau. Flink realiseerde daarom een Drupal 9 website om Goudappel steviger te profileren, met een duidelijk verhaal rondom de verschillende expertises die het bureau in huis heeft.

Foto pagina Onze expertises, Goudappel

Logische route naar gewenste expertise

Het begrip mobiliteit is veelomvattend en bestaat uit verschillende thema's en expertises. Samen met Goudappel legden we de puzzel om de websitestructuur te bepalen, met als uitgangspunt dat gebruikers makkelijk hun weg kunnen vinden naar de expertise die bij hun vraagstuk past. Hierbij was het de grootste uitdaging om de tientallen expertises van Goudappel te vertalen naar vijf overkoepelende expertisegebieden. Iedere gebruiker kan zich nu direct in één van de vijf expertisegebieden herkennen. Vanuit dit startpunt zijn concrete diensten voor de gebruiker makkelijk te vinden en te doorlopen.

Foto pagina actueel, Goudappel
Goudappel screenshot small 1
Goudappel screenshot small 2

Content verbinden op actuele thema’s

Goudappel heeft een omvangrijk contentaanbod waarvan slechts een beperkt deel relevant is voor een specifieke gebruiker. Belangrijk dus, dat de juiste content bij de juiste gebruiker terechtkomt. Ieder type content - van nieuws tot cases en van artikelen tot projecten – wordt op dynamische wijze gekoppeld aan relevante thema’s en/of expertises. Hierdoor is er voor iedere gebruiker altijd content die aansluit op de informatiebehoefte.

Als wij dreigden te verzanden in details, trok Flink ons daar weer uit

Flink herinnerde ons er gedurende het gehele proces aan welke strategie we hadden gekozen. Tijdens de sprints werd er enorm gepuzzeld om hier zoveel mogelijk uit te halen, waardoor we heel ver zijn gekomen wat betreft onze wensen. We zijn dan ook ontzettend blij met het eindresultaat en de samenwerking!

Veronique Stevens & Dana Dikkers Marketing Manager & Marketeer

Eenvoudig beheer in Drupal 9

De nieuwe website van Goudappel is gerealiseerd in Drupal 9. Eén van de vele voordelen van Drupal is dat het beheren van een website in dit CMS heel eenvoudig is. Beheerders van de website kunnen moeiteloos zelf content creëren en deze logisch met elkaar verbinden door middel van ‘tagging’. Hierdoor komt de gepubliceerde content automatisch op de juiste plekken terecht, bijvoorbeeld ter verdieping van een onderwerp op een expertise- of themapagina. Drupal biedt daarnaast flexibiliteit met de opmaak van content; pagina’s zoals artikelen kunnen helemaal naar eigen hand worden gezet.