icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Case

Nieuwe online presence European Lotteries

#brancheorganisatie
#internationaal
#verantwoord
Keyvisual case European Lotteries
Klant

European Lotteries

Expertise

strategie, concept, ux design, development

Een verantwoord en duurzaam loterijmodel ‘for the benefit of society’, dát is waar The European Lotteries (EL) voor staat. Als brancheorganisatie voor Europese loterijen behartigt de belangen van haar meer dan 70 leden. Daarnaast biedt EL een platform voor onderlinge kennisdeling en certificering op het gebied van verantwoord spelaanbod. Hiermee zorgt EL voor integere en verantwoorde loterijmodellen, zodat de consument veilig en vertrouwd een gokje kan wagen. Flink heeft de nieuwe website voor The European Lotteries ontwikkelt en zet hiermee de organisatie én de Europese loterijsector opnieuw online op de kaart.

Nieuws overview pagina European Lotteries

Één krachtige digitale omgeving

De nieuwe website dient twee belangrijke doelen. Ten eerste de sector en al haar activiteiten transparant presenteren aan de buitenwereld. Ten tweede de leden een online platform bieden voor het uitwisselen van kennis en expertise. Zowel vanuit de organisatie van EL als tussen de leden onderling. Samen met het team van EL hebben wij in de strategische fase de oplossing bedacht om het versnipperde online landschap terug te brengen naar één krachtige digitale omgeving waar alle doelgroepen optimaal bediend kunnen worden.

Mijn EL leden omgeving van European Lotteries

Persoonlijke omgeving met exclusieve content

De website biedt de bezoeker een dynamisch overzicht van de ontwikkelingen binnen de sector. De uitgebreide nieuwssectie kan door de contentbeheerders volledig naar hun eigen hand worden gezet, waardoor zij op ieder moment in kunnen spelen op de actualiteit. Bezoeker kunnen zich ook inschrijven op een van de vele evenementen die jaarlijks worden georganiseerd. Omdat EL heel intensief met haar leden samenwerkt hebben we een uitgebreide ledenomgeving ontwikkeld als online verlengstuk van deze samenwerking. Leden kunnen hier via het persoonlijke dashboard toegang krijgen tot hun netwerk, belangrijke documenten en exclusief nieuws. Benieuwd naar het resultaat? Neem snel een kijkje!

Een doordachte opzet, strakke planning en een goede prijs gaven de doorslag

Flink kwam als winnaar uit onze pitch. Een doordachte opzet, strakke planning en een goede prijs gaven de doorslag om met hen in zee te gaan. Ik ben heel blij met het resultaat en onze leden maken al druk gebruik van de nieuwe mogelijkheden die de website biedt. Daarbij een compliment aan iedereen die aan deze nieuwe website heeft gewerkt onder de lastige Corona omstandigheden

Arjan van 't Veer Secretaris Generaal