Flink is een creatief internetbureau gespecialiseerd in online maatwerk. En dat al sinds 1998. Onze roots liggen in Den Haag en daar worden we elke dag aan herinnerd door ons uitzicht op die mooie stad achter de duinen. Uren naar buiten staren zit er voor de 20 Flinkerts gelukkig niet in want onze klanten en projecten verdienen iedere dag weer alle aandacht.

Die aandacht is heel belangrijk want wij bereiken de beste resultaten door nauw samen te werken met onze klanten. We geven ze graag de ruimte om bij ons te brainstormen en bijvoorbeeld nog even door te werken na een scrum-sessie. Ons kantoor is daar volledig op ingericht; er is zelfs ruimte om een balletje te trappen als je even je gedachten wilt verzetten.

Even offline...

We houden van hard werken maar ook van hard lachen. En dat doen we zeker. Tijdens de vrijdagmiddagborrel zijn de slechte grappen niet van de lucht! Een weekend per jaar gaan we volledig offline tijdens onze Bekpek. Met z'n allen back-to-basic; mountainbiken, kampvuren bouwen, zelf gevangen vissen grillen en slapen in een tent of zelfs in de open lucht.

Zeilweekend 2018

Dutch Digital Agencies

Flink is sinds 2012 aangesloten bij de DDA. Alleen de meest toonaangevende digitale bureaus van Nederland zijn hierbij aangesloten. DDA stimuleert actief het creatief innovatieve vermogen van de digitale industrie en de interactie tussen de 80 aangesloten bureaus.