icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Case

Wegwijs in de wereld van Amsta

#zorg
#onlinestrategie
#Drupal
Key case Amsta
Klant

Amsta

Expertise

strategie, concept, ux design, development

Website

Amsta is dé zorgaanbieder in Amsterdam voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die behoefte heeft aan een steuntje in de rug. Met woon- en zorgcentra, kleinschalige woonvoorzieningen en studio’s verspreid over de stad is Amsta een begrip in Amsterdam. Online miste echter een duidelijke identiteit, een overzicht van alle zorg én laagdrempelige mogelijkheden om met Amsta in contact te komen. Daarom klopte de zorgaanbieder bij Flink aan.

Foto van zorgverlener van Amsta aan het werk
Screenshot website Amsta op smartphone
Screenshot website Amsta op smartphone

Strategisch begin

Hoe laten we de structuur van de website naadloos aansluiten bij de zoekvragen van de verschillende doelgroepen? Dat was een belangrijke vraag tijdens de bouw van de site. Daarom brachten we tijdens een aantal strategische sessies de informatie- en interactiebehoeften van de doelgroepen in kaart. De uitkomsten vertaalden we door in het concept voor de nieuwe website. Vervolgens gingen we agile aan de slag en ontwikkelden we samen met Amsta in drie sprints de website.

Screenshot Amsta werken bij

Bezoekers centraal

Op de nieuwe website staan de woonwens en zorgbehoefte van toekomstige bewoners centraal. Bezoekers krijgen snel een goed beeld van Amsta. Door de opzet van de website komen bezoekers via verschillende wegen uit bij een passende zorgoplossing. We besteedden tijdens het project veel aandacht aan de mogelijkheden om de contentpagina’s aantrekkelijk te maken voor bezoekers. Amsta zorgde hierbij zelf voor passende fotografie en copy. Wij zorgden vervolgens voor de plaatsing.

Flink leverde steeds hoge kwaliteit!

Flink verdiepte zich in een razend tempo in onze klanten en organisatie. Van strategie en design tot de CMS-training en zelfs het plaatsen van de content: Flink leverde steeds hoge kwaliteit. We zijn erg blij met het eindresultaat. Bovendien blijft Flink ook voor de doorontwikkeling van de site een fijne samenwerkingspartner.

Elize Fallon Communicatieadviseur