icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Case

Sport en cultuur in de spotlight

#sport
#mijnomgeving
#kids
Key case Synerkri
Klant

Synerkri

Expertise

strategie, concept, ux design, development

Website

Een impuls te geven aan sport en cultuur in de gemeente Krimpen aan den IJssel. Dat is het doel van Synerkri. De stichting organiseert zelf activiteiten, geeft gymlessen op basisscholen, ondersteunt cultuureducatie én verhuurt en onderhoudt de Krimpense sportzalen. Om dit goed te kunnen doen, was een nieuw online platform nodig. Daar wist Flink wel raad mee!

Screenshot smal Synerkri case
Screenshot website Synerkri case op smartphone

Strategische fase

Nadat Synerkri bij ons aanklopte, doorliepen we met de ambitieuze club van gedreven professionals een strategische fase. Samen namen we uitgebreid de positionering van de stichting en de ambities voor de toekomst door. Ook bespraken we de behoeften en wensen van de verschillende doelgroepen. Het resultaat van dit traject vormde de basis voor het aantrekkelijk, toekomstbestendig en beheersbaar online activiteitenplatform.

Screenshot website Synerkri

Speels en eenvoudig

Het nieuwe online platform ontwikkelden we in het CMS Drupal 8. Het platform sluit volledig aan bij de ambitieuze doelstellingen van Synerkri en is natuurlijk helemaal SEO-proof. Bezoekers kunnen op het platform snel en eenvoudig lid worden. Eenmaal lid kunnen ze zichzelf of hun kinderen in een handomdraai online inschrijven voor diverse toffe sportieve en culturele activiteiten. Ook scholen kunnen eenvoudig inloggen en kiezen uit een uitgebreid cultuur- en sportaanbod.

Heel professioneel en een super resultaat!​​​​​​​

Knap hoe snel Flink in het product kruipt en juiste doelgroep voor de website weet te bepalen. De strategische sessies werken verhelderend en zorgen ervoor dat iedereen in dezelfde richting denkt. Ook de grafische stijl sloot perfect aan bij onze wensen. Heel professioneel en een super resultaat!

Sanne de Goede Cultuureducatie & Evenementen