icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Powered by Drupal

Flink is een Drupal powered en full-service digital agency. We ontwikkelen al jaren met veel plezier en succes (al zeggen we het zelf) onze projecten in het Open Source Content Management Systeem (CMS) Drupal. En dat doen we niet zonder reden. Drupal is namelijk wereldwijd het meest populaire Open Source CMS voor ambitieuze websites en complexe platforms. Benieuwd naar de voordelen voor jouw organisatie? We helpen je graag verder!

Groepsfoto uitreiking Splash Awards met Award voor website Staedion

Kan niet bestaat niet

Bij Flink zijn we van mening dat een CMS ondersteunend moet zijn aan de behoefte van de gebruiker én de doelstellingen van een organisatie. Door met Drupal te werken hoeven we onze opdrachtgevers zelden tot nooit 'nee' te antwoorden op een technisch vraagstuk of functionele uitdaging. Drupal is wat dat betreft een echte krachtpatser.

Martin en Ricardo in overleg

Hoog niveau security

Drupal wordt door een actieve community van gedreven developers onderhouden en is om die reden een superveilig platform. Wij zorgen ervoor dat al onze Drupal websites up-to-date zijn, zodat deze ook continu veilig blijven. Is  er ondanks dat toch een keer een security issue bekend? Dan fixen we dit issue zo snel mogelijk, buiten de reguliere updates om.

Anke Willems aan het werk met de front end van Corpus

Focus op content

Met Drupal kunnen beheerders zich volledig richten op het creëren van aantrekkelijke content. Je kiest wat voor type content je wil toevoegen en je kunt direct aan de slag met de opmaak ervan. Wij werken daarvoor met modulaire paragrafen, die je naar eigen inzicht kunt combineren. Eén ding weet je zeker: het eindresultaat ziet er top uit! Door zichtbare én onzichtbare tagging bieden we de bezoeker relevante andere content. Zo verleiden we de bezoeker meer dan één artikel te lezen of pagina te bezoeken.

Designer en art director Magali en Wouter in overleg

Functionele krachtpatser

Of het nu gaat om een interactieve Mijn Omgeving, community of andere online tool; op functioneel vlak biedt Drupal talloze mogelijkheden. Vaak hebben we alleen de modulaire kracht van Drupal nodig, maar waar nodig zetten we ook bestaande modules in of creëren we zelfs een module op maat. Uiteraard zonder in te leveren op de updatebaarheid van het Drupal CMS. We verbinden Drupal verder moeiteloos met externe API’s of ontwikkelen we zelf API’s die de website content beschikbaar stelt aan anderen.

Wouter schetst het concept voor de nieuwe website van SnowWorld

Multisite mogelijkheden

Voor organisaties met meerdere websites, heeft Drupal krachtige multisite mogelijkheden onder de motorkap. Daarmee ontwikkelen we netwerken van meerdere websites met één technische bron, maar met eigen content en uitstraling. Efficiënt, snel en duurzaam. Zo ontwikkelden we met deze techniek de websites voor SnowWorld, VolkerWessels en Prowareness.

Foto van Drupal Splash Award voor website van Staedion

Flink ❤️ Drupal

Als Flink maken we actief deel uit van de wereldwijde Drupal community. Flink is daarnaast ook al jaren trotse sponsor van Stichting Drupal Nederland. In 2023 sleepten we met de nieuwe website van Staedion de eerste prijs binnen bij de jaarlijkse Splash Awards. Dé enige echte award voor de beste en tofste Drupal cases in Nederland. Een jaar eerder wonnen we al twee keer de tweede prijs, absoluut een mooie kroon op ons werk!

Overtuigd van de kracht van Drupal?

Heb je een uitdagend Drupal project dat je aan ons wil voorleggen? Geef ons een belletje of stuur een mail en we komen snel bij je terug!

Contact met Flink