icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Case

Inspirerende branche website ouderenzorg

#brancheorganisatie
#flexibiliteit
#content
Screenshots tablet en mobiel website ActiZ
Klant

ActiZ

Expertise

strategie, concept, ux design, development

Website

Als branchevereniging van 400 zorgorganisaties maakt ActiZ zich sterk voor goede zorg voor miljoenen ouderen en chronisch zieken. Vanuit hun nieuwe meerjarenvisie wilden zij meer kennis delen en servicegerichter zijn naar leden. ActiZ wilde daarnaast de sector op de kaart zetten, door te laten zien hoe ActiZ bijdraagt aan uitdagingen binnen de branche. Het versplinterde landschap van losse websites maakte dit echter een uitdaging. Om hier één herkenbaar geheel van te maken ontwikkelde Flink een inspirerend platform, met aantrekkelijke content voor de buitenwereld én een uitgebreide Mijn ActiZ omgeving voor de leden.

Collectieoverzicht van actiz.nl
Voorbeeld artikel ActiZ

Één krachtig platform voor alle doelgroepen

Om alle doelgroepen van ActiZ optimaal te bedienen hebben we een uitgebreid contentplatform ontwikkeld, waarmee ActiZ inspirerende verhalen, nieuws en kennis op een aantrekkelijke manier kan delen. Met deze opzet creëerden we een plek waar gebruikers niet alleen naartoe gaan, maar ook langer blijven. 

Daarbovenop integreerden we een compleet nieuw onderdeel in de website: de ActiZ Academie. Deze leeromgeving richt zich op digitalisering als aanjager voor toekomstbestendige zorg. Hier worden onder andere video’s, webinars, podcasts en bijeenkomsten geplaatst. Speciaal voor leden biedt de afgeschermde Mijn ActiZ omgeving een uitgebreide kennisbank, exclusieve publicaties en het ledennetwerk. Met deze ledenomgeving zet ActiZ een grote stap in de digitale service voor haar leden. 

Mijn ActiZ menu ledenomgeving
ActiZ CAO VVT
ActiZ actueel nieuws
Je werkt echt als team samen

In de korte tijd van slechts drie maanden hebben we een mooi product weten te realiseren. Eén van de doelstellingen was om een representatief online visitekaartje te creëren voor onze branche. Ik kan met overtuiging zeggen dat dit goed is gelukt!

Myrna Peek Communicatieadviseur

Actueel door slimme tagging

In vier intensieve sprints ontwikkelden we een website met een verbeterde structuur en redactionele flexibiliteit. Alle content hangt met elkaar samen door de inzet van vier thema’s: Financieren, Innoveren, Wonen en Werken. Nieuwe content past binnen de lijn van één thema, of kan worden gebundeld in een collectie die inhaakt op een actueel onderwerp.

Door slimme tagging - van bijvoorbeeld een relevant thema – is de website volledig zelfonderhoudend en focust de redactie van ActiZ zich alleen op het creëren van nieuwe content. Dit alles natuurlijk in het gebruiksvriendelijke CMS Drupal 8. We zijn erg trots op het resultaat. Bezoek snel de website voor het resultaat!