icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

2022: Flink in volle glorie

#recap
#metznallen
#outwithabang

Eindelijk weer een jaar waarin Flink volledig tot z’n recht kwam! We vonden balans in het hybride werken, organiseerden uitbundige uitjes en namen de tijd om onszelf verder te ontwikkelen. Ook leverden we mooi werk dat in sommige gevallen zelfs bekroond werd met awards. Yup: 2022 was een goed jaar. Lees maar mee!

Jaaroverzicht 2022

Never nooit uitgeleerd

Afgelopen jaar is er een nieuw concept binnen Flink gelanceerd: Development Day! Eén dag per kwartaal laten we de boel lekker de boel en werken we aan onze eigen geopperde projecten. Een strategisch traject herijken, een creatief concept voor een 404-pagina bedenken, aan de haal met bots om kantoorboodschappen efficiënter te maken. Of onderzoek doen naar specifieke elementen die we in onze websites kunnen implementeren. Alles kan, alles mag. Door deze dagen hebben we onszelf verder kunnen ontwikkelen en we blijven dit komend jaar ook lekker doen!

Development Day Mirjam Trea Paul
Anke op Development Day 3

Het afgelopen jaar bij Flink in één woord:

Dynamisch. We hebben dit jaar bewezen dat we ondanks alle veranderingen nog steeds het beste bureau van Den Haag zijn. Het team blijft hecht en de projecten worden alleen maar leuker!

Trea Ouwehand back-end developer
Trea Ouwehand Back-end developer

Mijn typische Flink moment afgelopen jaar was....

De Flink Bekpek™ hike zonder moeite te voltooien in een Minions t-shirt, met klapzool-Lowa’s en met een plastic tasje van de Efteling.

Robert Jan Roodzant manager finance
Robert Jan Roodzant Manager finance

Bekpek is back!

Na twee edities te moeten schrappen, was dit jaar het moment daar. Onze beroemde Bekpek maakte een denderende comeBek! En hoe. We verbleven in een relaxte villa (mét zwembad) en deden een uitdagende hike met z'n allen. Daarnaast hadden we nog heel wat jubilea te vieren en zongen we weer luidkeels mee met onze huisgitarist Paul bij het kampvuur. Heerlijk, even offline en 100% in de natuur. 

Terugkijkend naar 2022 bij Flink, ben ik het meest trots op…

Mijn gehele stageperiode! Onwijs tof dat ik zoveel hoogtepunten heb mogen meemaken @Flink. Waaronder de Splash Awards, het meewerken aan mooie sprints en als kers(t) op de taart: het Flink kerstfeest! Onwijs bedankt iedereen!

Stevie Lulofs stagiaire front-end development
Stevie Lulofs Stagiaire front-end development

Het afgelopen jaar bij Flink in één woord:

Leuk! We hebben weer veel leuke uitjes gehad en er zijn leuke nieuwe collega's bij het team gekomen.

Yannick Pot back-end developer
Yannick Pot Back-end developer

Flink HQ leefde weer op

Het afgelopen jaar hebben we weer veel op kantoor gewerkt, met elkaar én met onze klanten. Het thuiswerken bleek ook zo z'n voordelen te hebben waardoor we nu hybride werken bij Flink. Toch zijn we vaak op kantoor te vinden, gewoon omdat het gezellig en soms ook praktisch is. Tijdens sprints of livegangen van nieuwe websites bloeit het kantoor extra op. Onze klanten zijn er dan namelijk in de meeste gevallen ook! Toch leuk om in het echie met elkaar samen te werken en samen te proosten op successen.

Proostmoment nieuwe website Mijnwebwinkel met het team
Stand up Staedion

Het tofste project van 2022 vond ik…

Staedion! Een toffe website voor een breed publiek, wat gebruiksvriendelijk, toegankelijk en servicegericht moest worden. Met input van de servicedesk en in meerdere sessies met Staedion bedachten we een stevig concept. De nieuwe website helpt huurders van Staedion hun vragen digitaal af te handelen.

Magali de Walick visual designer
Magali de Walick Visual designer

Mijn typische Flink moment afgelopen jaar was…

De Flink Development Day(s)! Dat zijn stiekem 4 Flink momentjes ;-) Flink op z’n best, als één team een dag lang werken aan nieuwe technieken, creatieve ideeën en allerlei andere ontwikkelingen. Traditiegetrouw afgesloten met een pizzaatje en Mario Kart. Gaaf om te organiseren en gaaf om aan mee te doen!

Wouter Langen
Wouter Langen Creative director & strateeg

Een hoop nieuwe Flinkerts

Afgelopen jaar kwamen er maar liefst 6 Flinkerts bij! Lead projectmanagement Karin startte tijdens haar zwangerschap bij Flink en gaat begin dit jaar weer aan de slag. Nick stuurde een open sollicitatie en werd onze kersverse designer. Het PM-team is versterkt door projecttoppers Daisy en Linda. Begin 2022 startte Cynthia ook als projectmanager bij Flink, maar inmiddels heeft zij besloten om haar hart richting de zorg te volgen. Last but not least sloot ook stagiaire Stevie zich aan bij de Flink-crew om meer over front-end te leren. En misschien leuk om te weten: voor het eerst in onze geschiedenis werken er net iets meer vrouwen dan mannen bij Flink! #girlpower

Nieuwe Flinkerts 2022 Karin Nick Stevie Daisy Cynthia en Linda

Terugkijkend naar 2022 bij Flink, ben ik het meest trots op…

Dat ik bij het Flink team terecht ben gekomen en daar in korte tijd al ‘flink’ veel geleerd, gezien, gedaan en gelachen heb. Wat een mooi team om bij aan te sluiten in het afgelopen jaar en ik kijk er naar uit om meer klanten te helpen, nog meer mooie projecten te managen en nog meer te leren!

Projectmanager Linda van Waardhuizen
Linda van Waardhuizen Projectmanager

Mijn typische Flink moment afgelopen jaar was...

Robert Jan met zijn plastic Eftelingtasje 18 km door de Ardennen zien hiken, ook steil bergop.

Anke Willems, front-end developer bij Flink
Anke Willems Front-end developer

Mooi werk voor mooie klanten

Afgelopen jaar zat weer boordevol toffe projecten. We realiseerden een servicegericht platform voor onze nieuwe klant Staedion en zorgden ervoor dat gebruikers wegwijs worden op de website van Goudappel. Daarnaast lanceerden we een nieuwe website die staat als een huis voor Hendrick de Keyser en kwam er een knallend platform voor Mijnwebwinkel dat naadloos aansluit op hun nieuwe merkstrategie. Ook werd er stevig doorontwikkeld, onder andere aan coole tooling zoals een rendementstool voor FCB en een ruimtemonitor voor DenHaag.comMoveMove was uit z'n digitale jasje gegroeid en kreeg een rigoureus redesign en voor CORPUS kwam er een nieuwe congreswebsite. Als strategisch partner van o.a. FME en ActiZ bleven we intensief samenwerken om op basis van onderzoek en data, de gebruikerservaring continu te verbeteren. En nog zo veel meer!

Terugkijkend naar 2022 bij Flink, ben ik het meest trots op…

Het klinkt misschien cliché, maar toch echt op ons team. Ik ben ontzettend trots op de inzet, betrokkenheid, collegialiteit én kwaliteit van het complete team van Flink!

Jorry van Someren
Jorry van Someren Managing director & strateeg

Het afgelopen jaar bij Flink, in één woord:

Samen! Het afgelopen jaar hebben we elkaar veel meer gezien en samen dingen kunnen doen. Zoals op kantoor werken en lunchen, met z'n allen lopen te nerden tijdens Development Days én dikke feestjes gevierd! Flink at its finest.

Aimée Verburgt
Aimée Verburgt Marketeer

Bekroning van ons werk

Elke jaar organiseert Stichting Drupal de Splash Awards: een bekroning van de beste Drupal websites. Flink werd dit jaar met twee websites genomineerd en tijdens de uitreiking mochten we maar liefst twee awards in ontvangst nemen! Mijnwebwinkel ontving een Splash Award in de categorie Design & UX en ActiZ ontving een Splash Award in de categorie Zorg. Trots!

Twee keer prijs bij de Splash Awards

Het tofste project van 2022 vond ik…

Mijnwebwinkel.nl was supervet om te bouwen! Naast de toffe technische en creatieve uitdagingen, hadden we ook nog eens een geweldige chemie in het volledige scrumteam. Hierdoor hebben we kunnen knallen als geen ander met een prachtig eindresultaat! En een Splash Award als kroon op ons werk.

Paul Dudink back-end developer
Paul Dudink Back-end developer

Het afgelopen jaar bij Flink in één woord:

Warm. Behalve op maandag ;)
Fijne, behulpzame collega’s, daar krijg je het toch warm van!?

Projectmanager Daisy van der Weijden - Dormits
Daisy van der Weijden - Dormits Projectmanager

Flink is weer één van de beste creatieve bureau's

Flink stond ook dit jaar in de lijst met beste creatieve bureaus van Nederland: de FONK150! Gemiddeld scoorden we een 8,52 - tweetiende hoger dan vorig jaar. We behaalden dit jaar zelfs een plek in de top 5 op het onderdeel 'effectiviteit' waar we gemiddeld een 9 op scoren. Supertof en we zijn blij om te zien dat onze klanten zo tevreden zijn over de samenwerking met Flink. Ook wij zijn op onze beurt heel erg blij met onze betrokken klanten!

Flink in de FONK150 2022

Het tofste project van 2022 vond ik…

Stories of Purpose. Dit is een te gek magazine geworden met veelzijdige en supermooie bouwsteentjes die de pagina's van het scherm af laten spatten.

Mirjam Dissel back-end developer
Mirjam Dissel Back-end developer

Mijn typische Flink moment afgelopen jaar was…

Weer ouderwets lachen op de Bekpek met het hele team en na twee jaar weer sprints meemaken op kantoor.

Ricardo Peters lead techniek
Ricardo Peters Lead techniek

Terugkijkend naar 2022 bij Flink, ben ik het meest trots op…

Het verder uitwerken van onze front-end architectuur en basis. Daar plukten we tijdens bouw van nieuw staedion.nl bijvoorbeeld erg fijn de vruchten van!

Sebastiaan Bonardt Front-end Developer
Sebastiaan Bonardt Front-end developer

Witte en onvergetelijke kerst

Naast de Bekpek hebben we nog een evenement waarvoor we alles uit de kast trekken: het Flink kerstfeest! Dit jaar was het thema 'Weiẞe Weinachten in den Bergen' met de dresscode alpine chic. Na twee dagen opbouwen was de kantine getransformeerd tot een winters dorp in de bergen. Voor het eerst dit jaar waren ook onze partners welkom en ook dat bleek een succes. Er werd samen geborreld, gedineerd in een winters tintje, competitief teruggekeken op het afgelopen jaar én gedanst. Kijk maar!

Kerst 2022

Terugkijkend naar 2022 bij Flink, ben ik het meest trots op…

Het warme welkom bij mijn start in juni. En de flinke teamspirit! Het is super om te zien dat Flink een hecht team is met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en dat daarnaast gezelligheid flink aanwezig is.

Karin Spijkervet
Karin Spijkervet Lead projectmanagement

Het tofste project van 2022 vond ik…

De nieuwe website voor Staedion. Dit is mijn eerste project bij Flink waar ik van begin tot nu aan heb mee mogen werken. Voor mij was dit ook een heel leerzaam project omdat ik met design meer rekening moest houden met toegankelijkheid, dit had ik nog niet eerder gedaan!

Nick Clowting - junior visual designer
Nick Clowting Visual designer

Klaar voor 2023

Voldaan kijken we terug op 2022 en we hopen dat 2023 minstens net zo gaaf wordt qua projecten en activiteiten. We koesteren de mooie samenwerkingen met onze klanten en de prachtige resultaten die daaruit komen rollen. Hier gaan we ons komend jaar weer vol voor inzetten!

De beste en de gekste wensen,

Team Flink

Flink BekPek 2022 in de Ardennen