icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Nieuwe website CORPUS Congress Centre

#evenementenlocatie
#businessevents
#multisite

CORPUS Congress Centre is een bijzondere evenementenlocatie voor congressen, vergaderingen en borrels. De zalen zitten in hetzelfde iconische gebouw als CORPUS experience: een beleving waarbij je een reis door de mens maakt. Voor CORPUS experience realiseerden we eerder al een prikkelende website. Deze keer was de congreswebsite van CORPUS dus aan de beurt, met wederom een mooi eindresultaat!

CORPUS Congress Centre zaal

CORPUS Congress Centre was toe aan een nieuwe website die in één oogopslag een goede indruk geeft van de evenementenlocatie. Op de nieuwe website word je als gebruiker direct aan de hand genomen langs de verschillende mogelijkheden. Door slim gebruik van professionele foto's en cards die de belangrijkste informatie tonen, krijgt de gebruiker als het ware een sneak peek van de zalen en mogelijkheden. Zo navigeer je met het grootste gemak naar de beste optie voor jouw evenement.

CORPUS Congress Centre beelden van de website

Perfecte flow

Tijdens het realiseren van de nieuwe CORPUS Congress Centre website samen met Flink kreeg ik onverwacht een cadeau: ik eindigde de dag met meer energie dan ik ‘m startte. Het woord samenwerken kreeg voor mij een geheel nieuwe betekenis. Niet eerder heb ik zo’n perfecte flow in een team mogen ervaren en dát zie je terug in het eindresultaat!

Milou van Corpus
Milou de Vreeze Marketing & Sales Executive

Zowel de website van de CORPUS experience als het congrescentrum zijn onderdeel van een Drupal multisite. Bij een Drupal multisite leunen meerdere websites op dezelfde technische kern. Hierdoor kun je het online landschap zonder moeite mee laten bewegen met de groei van jouw organisatie, want er ligt al een basis die je voor elke website als startpunt kunt gebruiken. Ook nieuwe features rol je makkelijk uit over álle websites binnen de multisite. Veel efficiënter dan wanneer je dit voor elke website apart moet doen!