icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Flink valt in de prijzen bij de Splash Awards!

#winning
#tweekeertweede
#trots

JAAA! Onze twee genomineerde websites mijnwebwinkel.nl en actiz.nl hebben beide een Splash Award gewonnen! Mijnwebwinkel won zilver in de categorie Design & UX en ook ActiZ won zilver in de categorie Zorg.

Twee keer prijs bij de Splash Awards

Elke jaar organiseert Stichting Drupal de Splash Awards: een bekroning van de beste Drupal websites. Flink werd dit jaar met twee websites genomineerd. Donderdag 6 oktober werden de Splash Awards uitgereikt en in de eerste helft was het al raak: de website van ActiZ sleepte een Splash Award binnen in de categorie Zorg! Na de pauze mocht ook Mijnwebwinkel een druppelvormig beeldje in ontvangst nemen voor een-na-beste website binnen de categorie Design & UX. Het was een feestelijke avond en we zijn supertrots dat beide websites in de prijzen zijn gevallen. Chapeau voor het team en de superfijne samenwerking met onze klanten, zonder jullie was het niet gelukt!