icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Projectmanager Daisy van der Weijden - Dormits
Medewerker
Projectmanager & scrum master

Daisy van der Weijden-Dormits

#hockey
#lekkereten
#wijntjeerbij
Daisy staat voor een hockey goal

’s Ochtends begin ik het liefst...

Met een uitgebreid ontbijt! Tenminste, in de weekenden dan. Als de tijd het toelaat doen we thuis een lazy morning. Rustig opstarten en lekker uitgebreid ontbijten met m’n gezin. Croissantjes, eitjes, versgeperst sapje: het ontbreekt aan niks. Helaas schiet de lazy morning er vaak bij in gezien er zowel op zaterdag als op zondag gesport wordt, maar het uitgebreide ontbijt houden we er zoveel mogelijk in!

’s Avonds doe ik het liefst...

Uitgebreid eten met lieve vrienden of familie en daarbij mag een lekker wijntje niet ontbreken! Nu lijkt het alsof alles bij ons om eten draait, dat kan ik ook niet geheel ontkennen. Om balans te houden wordt er bij ons thuis ook veel gesport. Hockey is de sport die zowel mijn man en ik, als onze twee zoons beoefenen. Naast hockey wordt er ook getennist, gezwommen en gebootcampt. Zoals we zelf zijn opgevoed zijn en onze kinderen ook graag meegeven, moedigen we ze vooral aan om een teamsport te beoefenen. Niks gaat boven een prestatie neerzetten in teamverband!