icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

2020: met afstand het meest unieke jaar!

#flinkthuis
#houjehaags
#klantenbedankt

2020 was voor iedereen een uitdaging. Ook wij voelden de impact van de coronamaatregelen en moesten de knop volledig omzetten. Van samen grote whiteboards beplakken met post-its op kantoor, naar Trelloborden en videocalls. Ondanks de afstand wisten we met het team de sfeer hoog te houden en werkten we aan een reeks mooie, uitdagende projecten. Mede dankzij het vertrouwen en de flexibiliteit van onze fantastische klanten! Mogen we je meenemen in ons bijzondere, maar leuke én geslaagde jaar?

Projectmanagement website via videobellen

Hou je Haags

Tsja. Van de ene op de andere dag zat iedereen thuis. Ook voor ons was dat behoorlijk schakelen. Nadat we onze werkwijze volledig hadden gedigitaliseerd konden we gelukkig weer snel online verder. Met dank aan ons team én onze klanten, die zich niet lieten kisten door de maatregelen en de uitdaging vanuit huis met beide handen aanpakten. Het Hou je Haags T-shirt dat we in het begin van de lockdown naar al onze Flinkerts stuurden - als thematisch hart onder de riem - resulteerde in een reeks melige filmpjes. In de zomer namen we front-end developer Anke als eerst digitaal aan en binnen no time voelde zij zich thuis binnen het team. Onze Haagse mentaliteit en de betrokkenheid van het team is er ondanks corona niet minder op geworden. Daar zijn we trots op!

Toffe projecten voor mooie klanten

Dankzij digitaal aangehaakte product owners, handige online tools en ons snel schakelende team hebben we in 2020 een reeks nieuwe websites live gezet. We lanceerden een website met zelflerend vermogen voor branchevereniging FME en onthulden verborgen schatten van onze stad in de digitale cityguide DenHaag.com. We bedachten een krachtige manier om het schaatsteam van easyJet online te presenteren en zorgden voor adrenaline vanachter je beeldscherm voor de racecompetitie van MP Motorsport. Verder verwelkomden we kersverse klanten zoals ActiZ en European Lotteries, waarvoor we - je raadt het al - hele toffe websites hebben mogen maken.

Gelanceerde websites 2020

We bleven vrolijk doorontwikkelen

Onze bestaande klanten zaten afgelopen jaar niet stil. Vanuit gebruikersonderzoeken en strategietrajecten hebben we dan ook flink – ja ja – kunnen doorontwikkelen. We hebben weer vele toffe, nieuwe functionaliteiten en uitbreidingen bedacht, ontworpen en ontwikkeld. We vernieuwden ons SEO-dashboard dat klanten helpt orde te scheppen in de grote hoeveelheden data, en voor een aantal klanten hebben we intensieve en interactieve content- en SEO-workshops verzorgd. Ook vertelden we ruim 30 bedrijven over de beste manieren en tools om je vindbaarheid te vergroten in onze eerste SEO-webinar. De webinar was een groot succes, dus je snapt: dat smaakt naar meer! 

SEO en content workshop The Hague & Partners

Samen naar de top

Flink ging afgelopen jaar van één eigenaar, naar twee. Wouter stapte in Flink om de krachten te bundelen en om de volgende groeifase vanuit ons vertrouwde DNA mogelijk te maken. Omdat eigenaar Jorry en Wouter al jarenlang nauw samenwerken, was de intrede een logische vervolgstap. Samen breiden zij de komende jaren de bewezen Flink-methode uit met een goed doordachte online strategie, stevige ambitie en oké, ook af en toe een biertje…

Wouter en Jorry samen eigenaar van Flink

Het 'nieuwe gezellig'

Naast hard werken focusten we ook op lol hebben met het team. Begin 2020 pakten we gelukkig nog nét onze trip naar Winterberg mee. Helaas misten we wel voor het eerst onze jaarlijkse Bekpek, waar we normaal gesproken met het hele bedrijf even een weekend offline gaan. De vrijdagmiddagborrels werden via videocalls verplaatst naar woonkamers, keukens en slaapkamers, waar we met quiztool Kahoot de strijd met elkaar aan gingen. Ook proostten we online op het vijfjarige jubileum van Ricardo, Ewoud en Wouter. We willen nog even éxtra aandacht geven aan onze pater familias Robert Jan: hij is namelijk al 20 jaar onderdeel van het Flink-meubilair! We breidden ons team vervolgens uit met front-end developers Anke en Sebastiaan en sinds januari dit jaar marketeer Aimée en projectmanager Pieter. Welkom!

Ewoud en Ricardo

December: alsnog een echte feestmaand

Met zo’n mooie club mensen zijn onze december-festiviteiten altijd legendarisch. Dat wilden we afgelopen jaar niet aan ons voorbij laten gaan! Tijdens de Sinterklaas Pictionary bleken onze Flinkerts bijzondere tekenskills te hebben. Kerst vieren kon niet op kantoor, dus verrasten kerstman Jorry en kerstelf Wouter alle Flinkerts thuis aan de deur met een kerstpakket, om later die dag de allereerste, hilarische, online Flink-Kerstbingo te presenteren. Dus ook al zien we elkaar liever in het echt, online kunnen we ons gelukkig ook prima én des Flinks vermaken!

Veel geluk en ontwikkeling in 2021!

Ondanks de gekke tijden hebben we gelukkig te gekke klanten. We willen iedereen dan ook van harte bedanken voor alle mooie projecten. Het was een bijzonder, maar zeker ook geslaagd jaar. Een jaar waarin we onze bedrijfscultuur hebben behouden ondanks afstand en een nieuwe digitale werkwijze. We kijken uit naar een fantastisch nieuw jaar, waar we samen met onze klanten nog veel meer toffe websites mogen bedenken, ontwerpen en ontwikkelen. Als het even meezit, snel weer bij ons op kantoor of bij jullie op locatie!

Veel geluk in 2021 en tot snel!

 

PS: staat jullie website in 2021 op de planning? Wij helpen natuurlijk graag met de strategie en ontwikkeling. Je weet ons te vinden!