icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Case

Team easyJet nu ook online vliegensvlug

#readyfortakeoff
#motiondesign
#ijskoud
Key visual easyJet
Klant

Team easyJet

Expertise

concept, ux design, development

Topsporters die elke dag opnieuw het beste uit zichzelf halen. Zichzelf tot het uiterste pushen om te kunnen schitteren op het wereldtoneel, de Olympische spelen en alle denkbare kampioenschappen. Dat zijn de schaatsers van Team easyJet. Als hoofdsponsor van dit schaatsteam zocht easyJet een krachtige manier om hun topsporters online te kunnen presenteren. Flink sloeg de handen ineen met zowel easyJet als PR-partner FCB Amsterdam en ging aan de slag. Ready for take off? Wij wel!

Case visual easyJet website rijders

Team in de spotlight met visuele power

Op de website van Team easyJet worden de sporters en coaches op inspirerende wijze op de kaart gezet. Je vindt er hun verhaal, specialisme, persoonlijke data, sportieve prestaties en ambities. Verder blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen van het team. Dit brengen we in beeld met een sterk visueel concept en impactvolle vormgeving die sterk leunt op fotografie, video en animatie. Alles bij elkaar dé plek waar de echte schaatsfan hun favoriete helden online kan ontmoeten en volgen.

Case afbeelding Jorrit Bergsma met persoonlijke records screenshot team easyjet website
Case afbeelding Olympisch goud Team easyJet

Met easyJet naar hoger niveau

Naast het op een coole ? manier in beeld brengen van het schaatsteam speelt de website ook een belangrijke rol in het profileren van sponsor easyJet. Dit hebben we dus ook verweven in de beleving van de website. De vormgeving is een herkenbare afgeleide van de easyJet huisstijl en in de content worden verwijzingen naar de luchtvaartmaatschappij gemaakt. Hierbij is duidelijk de verbinding gemaakt tussen de waarden en ambities van easyJet en die van het schaatsteam, zowel in het beeldmateriaal als het copy concept. Op deze manier stijgen ze samen tot grote hoogte.