icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Anke Willems, front-end developer bij Flink
Medewerker
Front-end developer

Anke Willems

#motormuis
#hardlopen
#catwoman
Anke Willems, front-end developer bij Flink

Ik kan echt niet zonder…

Pennen! Ik teken en krabbel het liefst de hele dag door, of dat nou is om mijn eigen aantekeningen beter te onthouden of gewoon als ik stripjes of illustraties maak. Je kan me op conferenties dan ook regelmatig vinden als ik de sprekers voorzie van sketchnotes. Dat kan overigens ook in digitale vorm zijn, want ik werk graag op de iPad met mijn Pencil om illustraties uit te werken. Daarnaast kan een mens natuurlijk nooit genoeg pennen hebben. 

In Den Haag…

Heb ik echt mijn plek gevonden. Ik woon er inmiddels al bijna twintig jaar, en ik kan het me niet meer voorstellen om ver van de zee af te wonen. ’s Avonds of in het weekend ga ik graag hardlopen in de duinen, waar je gezellig de Schotse hooglanders kan tegenkomen op je pad. Het beste zijn de duinen overigens als het regent. Als je alles voor jezelf hebt en kan uitkijken over de grijze luchten boven zee. En dat op 10 minuten rennen!