icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Case

Inspirerende en activerende racebeleving

#speed
#visualdesign
#competitie
Key visual MP Motorsport iPhones
Klant

MP Motorsport

Expertise

concept, ux design, development

Heb jij altijd al gedroomd van een racecarrière? Grijp dan nu deze unieke kans! Als een van de grootste autosportteams van Europa start MP Motorsport een landelijke racecompetitie voor iedereen die de ambitie heeft de nieuwe Nederlandse race legend te worden. Flink realiseerde hiervoor een wervelende campagnewebsite die snelheid ademt. We nemen je mee in de spectaculaire racewereld en vertellen alles over de competitie en hoe je mee kan doen. Denk jij dat je sneller bent dan de rest en kans maakt op een jaar lang racen? Wacht dan niet en schrijf je in!

Website MP Motorsport thumbnails content
Formule2 racewagens op racebaan rood oranje wit
Coureur in formule 2 wagen

van racetalent naar topcoureur

Oud formule 2 coureur Daniel de Jong klopte namens MP Motorsport bij ons aan om hun gloednieuwe racecompetitie in de markt te zetten. Het doel? Potentiële racetalenten enthousiast maken om de eerste stap naar hun coureurscarrière te zetten. We ontwikkelden dus een platform dat je vanaf het allereerste moment meeneemt in de adrenaline en snelheid van de racewereld. Natuurlijk bevat de nieuwe website alle benodigde informatie, zodat alle coureurs van 7 tot 60 jaar weten waar ze aan beginnen. Maar bovenal wordt hen de ultieme droom voorgespiegeld: als eerste finishen!

Voorbeeld hamburgermenu website MP Motorsport

ultieme online racebeleving

We kozen bij deze spannende website voor een visueel overdonderende aanpak. Inspirerend beeldmateriaal biedt een uniek kijkje in de racewereld. De snelheid van de bolides komt tot leven in het contrastrijke ontwerp en de dynamische vormgeving. Het visuele concept en design vormen een robuust fundament voor deze stoere website, die ook mobiel de ultieme online racebeleving biedt. De magie van het racecircuit komt zo wel heel dichtbij.

Flink en wij delen dezelfde kernwaarden

Met Flink klikte het meteen. De website is een platform geworden dat duidelijk en overzichtelijk is, en dat op mobiele apparaten heel goed overeind blijft. Dat was voor ons echt heel belangrijk. We moeten vertrouwen uitstralen. Dankzij Flink is de website echt het anker van de competitie geworden.

Daniel de Jong Marketing manager