icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Jorry van Someren - Managing Director
Medewerker
Managing director & strateeg

Jorry van Someren

#sansebastian
#boardgames
#fotografie
Jorry fotografeert de kust van Noord Spanje

In Den Haag...

Ben ik geboren… minor detail 😉 Maar spreek ik nog steeds graag met vrienden af op een van de gezellige terrassen in het centrum of ga ik met mijn vrouw lekker uit eten in een van onze favoriete restaurants. Vooral het Hofkwartier vind ik één van de leukste spots van Den Haag. Ook vind ik het heerlijk om met het gezin uit te waaien op het (zuider)strand. Vooral in de wat rustigere periodes.

Ik kan echt niet zonder...

Koffie in de ochtend, mijn airpods, muziek, boardgames, zomervakanties met het gezin in San Sebastian en een goed glas whiskey op z’n tijd! En bij Flink kan ik echt niet zonder mijn ‘Getting Things Done’ tool; Todoist! De hele dag door komen van alle kanten vragen, ideeën en acties bij me binnen die ik het liefst niet allemaal in mijn hoofd houd. Deze vertrouw ik direct toe aan mijn inbox van Todoist, van waaruit ik ze een aantal keren per dag in acties omzet of op de longlist schuif. Orde in de chaos dus!