icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

We staan er weer in, de FONK150!

#fonk150
#bestebureaus
#klanttevredenheid

Ook dit jaar hebben we weer een plekje veroverd in de FONK150 lijst. Dé lijst waarin de top 150 creatieve bureaus van Nederland zijn opgenomen. En met een overall score van 8,1 worden we weer positief gewaardeerd voor onze dienstverlenging en samenwerking.

Visual FONK150 2023

De FONK150 is een jaarlijks samengestelde lijst door marketingmagazine FONK. De lijst is gebaseerd op een omvangrijk klanttevredenheidsonderzoek, uitgevoerd door een externe onderzoeksorganisatie. Ieder bureau wordt beoordeel op verschillende criteria, waaronder creativiteit en effectiviteit. De lijst beslaat niet alleen digital agencies en full service bureau’s, maar het gehele bureauspectrum.

Een plek op de FONK150 is een mooie bevestiging van de kwaliteit van onze dienstverlening en geeft ons ook inzicht in waar wij onszelf nog kunnen verbeteren. Waardevol dus! We willen iedereen bedanken die heeft meegedaan aan het onderzoek!