MoveMove

the way to go

DE VRAAG

Hoe bereiken we ZZP'ers en MKB'ers?

MTc, het bedrijf achter MultiTankcard heeft een vernieuwde oplossing voor ZZP en MKB. De vraag aan Flink was deze oplossing mee te nemen in de nieuwe website voor MTc. Flink zou Flink niet zijn om dat net even anders te zien. En zo ontstond een nieuw label: MoveMove. MoveMove is dé mobiliteitsservice waarmee je supermakkelijk naar kantoor of een afspraak reist en gaat veel verder dan een tankpas. Alles op één pas en op één factuur.

Flink | Logo MoveMove
DE OPLOSSING

Nieuw label, nieuwe propositie, nieuw beeldconcept

Ons idee was dat de nieuwe propositie beter tot zijn recht zou komen met een eigen positionering. MTc ging aan de slag en ontwikkelde in een recordtijd een nieuwe identiteit met bijbehorende stijl. Met het nieuwe merk in de hand bedachten we het concept, maakten we het design en realiseerden we de website voor MoveMove. In de nieuwe website staan eenvoud en gemak centraal en kunnen bezoekers in een paar klikken hun MoveMove pas aanvragen. Simpel en snel. Net als MoveMove.

Flink | Visual MoveMove
HET RESULTAAT

Nieuw, prikkelend en gebruiksvriendelijk

Een nieuw merk met een eigentijdse beleving. MoveMove vertelt bezoekers eenvoudigweg wat ze willen weten. En het aanvraagproces is simpel en snel. Toch nog een vraag? Dan is die altijd terug te vinden in de uitgebreide support-omgeving. Gemak is een van de grootste krachten van de nieuwe website, zo snel en zo makkelijk mogelijk goed geholpen worden. De eerste resultaten laten al zien dat de conversie sterk verbeterd is! Een traject en een resultaat waar we trots op zijn!

Bekijk de website
Flink heeft MTc op zeer positieve wijze verrast met haar aanpak, de mensen, de geleverde kwaliteit en de tijdigheid. Flink weet een strategisch verhaal goed om te zetten naar een praktische invulling qua techniek & creatie: een no-nonsense bureau waar het prima mee samenwerken is en dat kritisch durft te zijn op haar eigen werk en op haar klant(ideeën). Het doel dat zij nastreven is een zo goed mogelijk product neerzetten. En dat klinkt eenvoudiger dan het is. Samenwerken met andere bureaus is daarbij geen probleem: Flink kent haar grenzen. Een aanrader!
- Patrick Roozeman Algemeen Directeur -