icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Case

MoveMove, the way to go

#MultiTankcard
#mobiliteit
#conversie
Key visual MoveMove
Klant

MultiTankcard

Expertise

strategie, concept, ux design, development

Website

MoveMove is de veelzijdige mobiliteitsoplossing van MultiTankcard waarmee je naar kantoor of een afspraak reist. Tanken, parkeren, een taxi pakken of met het openbaar vervoer? Met de MoveMove pas is dit alles een fluitje van een cent! Vergeet losse bonnetjes, want MoveMove verzamelt alle gemaakte reiskosten op één factuur. Een paar jaar terug realiseerden we de website voor het toen kersverse label. Inmiddels was MoveMove uit z’n digitale jasje gegroeid. Hoog tijd dus voor een stevige herijking van de website!

Met MoveMove kom je overal
MoveMove slim tanken

Van ZZP tot grootzakelijk

MoveMove is ooit als label opgericht vanuit een nieuwe propositie van MultiTankcard, gericht op ZZP en MKB. Inmiddels bedient MoveMove ook grootzakelijke klanten. Je kunt je voorstellen: een ZZP’er kampt met compleet andere vraagstukken dan een mobility manager van een groot bedrijf. Daarom werd het tijd om de website te transformeren naar een verhelderend platform waarbij de verschillende doelgroepen apart worden aangesproken. Om dit te realiseren werd de menustructuur volledig anders opgezet, zodat elke doelgroep zich aangesproken voelt door de mogelijkheden die MoveMove biedt.

MoveMove maak je keuze
MoveMove personaliseer je tankpas
MoveMove extra diensten

Een kloppend geheel

Door de herijking van de website heeft MoveMove weer een duidelijk verhaal naar de buitenwereld. Niet alleen de menustructuur werd omgegooid; ook de homepage heeft een metamorfose ondergaan en features komen nu nóg beter uit de verf. Het blog is meer geïntegreerd in de website zodat hier ook meer verkeer naartoe wordt geleid. Op de nieuwe website staan eenvoud en gemak centraal en kunnen bezoekers in een paar klikken hun MoveMove pas aanvragen. Simpel en snel!

Flink verraste MTc op zeer positieve manier

Flink weet een strategisch verhaal goed om te zetten naar een praktische invulling qua techniek & creatie. Het is een no-nonsense bureau dat kritisch durft te zijn en waarmee je prima kunt samenwerken. Het doel dat Flink nastreeft is een zo goed mogelijk product neerzetten. Samenwerken met andere bureaus is daarbij geen probleem: Flink kent haar grenzen. Een aanrader!

Patrick Roozeman Algemeen directeur