icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Case

De professional als mens voorop

#recruitment
#qoppoconsult
#thehumannetwork
Case key ikwildaarwerken
Klant

Qoppoconsult, onderdeel van The Human Network

Expertise

strategie, concept, ux design, illustratie, development

QoppoConsult is de tofste testtoko van Nederland. Maar hoe zorg je dat potentiële nieuwe medewerkers dat ook zo zien? Die vraag namen we mee in de uitwerking van het nieuwe ikwildaarwerken.nl. QoppoConsult, onderdeel van The Human Network, wilde een wervende en unieke recruitment website, anders dan anderen. Een die op unieke wijze de cultuur van het bedrijf kan tonen aan potentiële nieuwe medewerkers. En ze natuurlijk overtuigt om ook Qoppaan te worden!

Screenshot website ikwildaarwerken.nl

Solliciteren in één minuut

De nieuwe website is ontwikkeld binnen de Drupal multisite oplossing van The Human Network, maar kreeg een eigen uniek design. De website richt zich tot interim professionals die zelf willen bepalen wat de inhoud, reistijd en tarief van hun opdracht is. Met als hoofddoel: op een originele manier de juiste sollicitanten binnenhalen. Weg met uitvoerige sollicitatieformulieren, je vult je LinkedIn-profiel in of upload je CV en daar gaat je sollicitatie. Binnen 1 minuut ben je klaar!

Illustratie gemaakt voor de website ikwildaarwerken.nl
Illustratie gemaakt voor de website ikwildaarwerken.nl
Screenshot website ikwildaarwerken.nl

Illustraties met een knipoog

Naast de website ontwikkelde Flink een unieke illustratiestijl, geïnspireerd door de huidige medewerkers van QoppoConsult. We besteedden extra aandacht aan passende illustraties voor de pijlers van het bedrijf en maakten zelfs een heuse superheld a.k.a. de Qoppaan. Heb jij ‘m al voorbij zien vliegen op de website?

De look & feel vind ik super cool, het informele past helemaal bij Qoppo!

Flink heeft dit nieuwe platform voor én met ons gerealiseerd. Een fijne partij om mee samen te werken, omdat zij meedenken, makkelijk schakelen en flexibel zijn. De look & feel van ikwildaarwerken.nl vind ik super cool, het informele past helemaal bij Qoppo!

Gijs Visser Business Manager