icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Case

Digitale start van een reis door de mens

#experience
#visualdesign
#attractie
Nieuwe website Corpus homepage
Klant

Corpus

Expertise

concept, ux design, development

In CORPUS maak je letterlijk een reis door het menselijk lichaam. Tijdens deze reis worden je zintuigen op allerlei manieren geprikkeld. Je kijkt dus niet alleen je ogen uit, maar je wordt volledig ondergedompeld in de wondere wereld van het lichaam. Een te gekke ervaring voor jong en oud waar natuurlijk een te gekke website bij hoort. In Flink vond CORPUS de juiste digitale partner om samen te gaan werken aan hun digitale ambities! Met deze nieuwe website zetten we een mooie eerste stap in de nieuwe digitale toekomst van CORPUS.

Anke werkt aan de nieuwe Corpus website
Detail Corpus website kinderfeestje
Corpus pagina met informatie over je bezoek

Rigoureus redesign

De online identiteit van CORPUS is volledig op de schop gegaan. Vanuit de bestaande huisstijl hebben we een uniek, eigentijds en herkenbaar design neergezet. Uitgesproken kleuren en organische vormen spelen hierin een belangrijke rol. De content van CORPUS spat daarmee letterlijk van het scherm af. Een prikkelende beleving die perfect aansluit op de échte experience. Met deze nieuwe uitstraling start de voorpret van een bezoek al op de website.

Corpus onderwijs pagina
Team Flink heeft ook een Corpus-hart

Dankzij de betrokkenheid, het talent en het enthousiasme van team Flink hebben we in 5 weken tijd een prachtige website kunnen maken, helemaal volgens de look & feel die past bij de educatieve attractie.

Esther Nielen Marketing & Communicatie Executive

CORPUS Congress Centre

Naast de website van CORPUS experience, hebben we ook de website van CORPUS Congress Centre nieuw leven ingeblazen. Op de website van het congrescentrum word je als gebruiker bij de hand genomen langs de verschillende opties die CORPUS biedt voor het organiseren van een business event. Beide websites van CORPUS zijn onderdeel van een Drupal multisite. Hierbij leunen meerdere websites op dezelfde technische kern en kunnen nieuwe features tegelijk over beide websites worden uitgerold. Tijdbesparend en dus efficiënt!

Corpus Congress Centre homepage

Klaar voor een mooie toekomst

CORPUS heeft stevige ambities voor de toekomst en was op zoek naar een betrokken digitale partner voor de lange termijn. De eerste belangrijke stap is gezet: een volledig nieuwe online presence, die CORPUS digitaal opnieuw op de kaart zet. De schaalbaarheid van het Drupal CMS maakt het bovendien eenvoudig om de website met de organisatie mee te laten groeien. De nieuwe websites zijn het startpunt van een complete online beleving waar we samen met CORPUS aan blijven doorontwikkelen.