icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Vacature

Stagiair UX design

#topstage
#werkenbijFlink
#UX

Ben jij bezig met een grafische opleiding en kan je niet wachten om bij een écht webbureau aan de slag te gaan? Ben je een jong designtalent die zijn/haar skills verder wil ontwikkelen bij het leukste online bureau van Den Haag? Dan hebben wij een mooie stageplek voor jou!

UX design stagiair bij Flink

Bij Flink zetten we onze tanden graag in stevige online uitdagingen. We zijn gespecialiseerd in online maatwerk, dus vernieuwend bezig zijn is een gegeven! Wij zoeken een ambitieuze designer in spé, die onder leiding van ons creatie team mee wil werken aan de concept ontwikkeling, het ux design en het visual design van onze projecten. Je draait mee in het team en werkt daarbij ook nauw samen met onze developers en projectmanagers.

Wat zoeken we?

We zoeken per februari 2020 een ambitieuze en talentvolle student die bezig is met een grafische HBO-opleiding en op zoek is naar een stageplaats voor ca. 20 weken. Je bent communicatief, leergierig en maakt graag onderdeel uit van een team. Je hebt enige ervaring met het bedenken en ontwerpen van online projecten en van de software pakketten die hiervoor gebruikt worden.

Andere zaken die goed van pas komen:

  • Een passie voor online
  • Ervaring met Sketch
  • Ervaring met Adobe Creative Suite programma’s zoals Photoshop en Illustrator
  • Gevoel voor User Experience Design en Interaction Design
  • Ambitie en drive
  • Een gezonde dosis humor

Wat bieden we?

Werken bij Flink betekent hard werken bij het leukste online bureau van Den Haag. Samen met 20 collega's werk je aan uiteenlopende projecten voor opdrachtgevers als SnowWorld, Madurodam, Multitankcard en Gemeente Den Haag. We werken intensief samen en ontwerpen en ontwikkelen alle projecten in huis. De sfeer is open, gezellig en collegiaal. Er wordt hard gewerkt maar ook zeker veel gelachen!

Flink biedt een uitdagende stageplaats in een enthousiast en gedreven team van professionals. Stevige projecten en een inspirerende werksfeer. Je wordt goed begeleid en krijgt daarnaast voldoende ruimte voor je eigen ontwikkeling. Elke vrijdag sluiten we ook nog af met een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Let op: het betreft hier een meeloopstage, geen opdrachtstage. 

Solliciteer direct

Lijkt deze stageplaats jou wel wat? Stuur dan vandaag nog een mailtje naar ons via vacature@flink.nl. En wellicht tot binnenkort!