icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Een moddervet weekend in de natuâh!

#Ardennen
#bekpek
#100%offline

Midden in de groene heuvels van de Belgische Ardennen, tussen de hoge bomen en scherpe rotsen, was een groep Haagse digitale avonturiers neergestreken. Daar lag aan de rand van een meertje een prachtig huis. Onze uitvalsbasis voor een geweldig weekend. Je raadt het al, het was weer tijd voor de Bekpek! Ons jaarlijkse weekend waarin we ff helemaal niet digitaal zijn.

Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming deden we ons tegoed aan een flinke stapel Belgische pizza’s om met een goed gevulde maag te beginnen aan ons eerste avontuur. Gewapend met stevige wandelschoenen en zaklampen trokken we de duisternis in voor een spannende en uitdagende avondwandeling.

Impressie accommodatie bedrijfsweekend Flink in de Ardennen
Pizza maaltijd bedrijfsweekend Flink in de Ardennen

We glibberden over modderige, moeilijk begaanbare paden en baanden ons een weg door overhangende takken en omgevallen bomen. We trotseerden snelstromende beekjes en stonden oog in oog met vuursalamanders. Na twee uur ploeteren keerden we terug om bij een knisperend kampvuurtje van een welverdiend drankje te genieten. Dag 1 in the pocket.

Klaar voor vertrek, in wandelkleding
Impressie avondwandeling bedrijfsweekend Flink in Ardennen
Impressie avondwandeling bedrijfsweekend Flink in de Ardennen
Kletsen bij het kampvuur tijdens bedrijfsweekend Flink in de Ardennen

De volgende dag begon, euhm…. vroeg. Voor sommigen misschien iets té vroeg, maar we hadden geen tijd te verliezen! En hoe word je nou beter wakker dan door Jorry en Wouter met een gettoblaster uit je bed gedreund te worden? Wake me up, before you go go! Om de spiertjes alvast op te warmen trapten we de dag af met een korte, maar energieke morning workout.

Ochtend workout op bedrijfsweekend Flink in de Ardennen
Ontbijt op bedrijfsweekend Flink in de Ardennen

Na een stevig ontbijt was het tijd om ons op te maken voor het volgende avontuur, een mountainbike tocht door het heuvelachtige Ardense landschap. En deze keer hadden we niet zomaar mountainbikes, maar elektrische! Dat gaat toch net wat makkelijker die berg op. We scheurden over rotsen en door plassen, maar genoten vooral van de prachtige omgeving. No valley too deep, no mountain too high!

Groepsfoto na mountainbiketocht op bedrijfsweekend in de Ardennen
Groepsfoto tijdens mountainbiketocht
Wouter bij mountainbikes
Sebastiaan op de mountainbike
Selfie groepsfoto na mountainbiketocht

Van top tot teen onder de modder en met een grote glimlach keerden we terug bij ons huis. Ff bijkomen… Na een middagje chillen ontstaken we de bbq en stond er al gauw een heerlijke maaltijd op tafel.

Vieze modderschoenen en een kopje koffie
Jorry en Wouter achter de bbq

Tijd om ons op te maken voor de laatste klapper van het weekend: De Haagse Matjes Disco! Fouter dan fout gekleed, geheel volgens de Haagse fashion trends van de jaren 80 en 90. Een bonte verzameling van neon gekleurde trainingspakken, leggings met panterprintjes, foute pruiken en heel veel plaksnorren. Ready to party! Maar niet voordat we nog even stil hebben gestaan bij een aantal jubilea. Zo tikken Karin, Linda, Daisy en Nick alweer hun eerste jaar aan en viert Yannick zelfs zijn vijfde verjaardag als Flinkert!

Groepsfoto Haagse Matjes Disco
Robert Jan en Jorry op Haagse Matjes Disco

Tijd voor muziek! Onze huis DJ's regen de ene na andere 80's en 90’s hits feilloos aan elkaar en wisten ons de hele avond te vermaken met hun beats. Dampend en stampend gingen we door tot in de kleine uurtjes. Along the way hadden we ook nog even birthday girl Trea op geheel toepasselijke wijze in het zonnetje gezet. Wat een geweldige avond!

Karin, Sebastiaan en Daisy op Haagse Matjes Disco
Impressie Haagse Matjes Disco
Impressie Haagse Matjes Disco
Sebastiaan, Trea en Paul op Haagse Matjes Disco

Het ging veel te snel voorbij, maar het was weer een waanzinnig weekend. En dat kan ook alleen maar met zo’n leuke club gezellige, actieve en te gekke mensen. Jullie waren weer fantastisch! We kijken nu al uit naar de volgende Bekpek!

Uitzicht Belgische Ardennen
Groepsfoto Flink op bedrijfsweekend in Ardennen

Denk jij nou: “Jeetje, maar dat ziet er gezellig uit, dat wil ik ook meemaken!” Check dan gelijk onze vacatures en wie weet ga jij de volgende keer ook mee op avontuur!