icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Vacature

Digital Project Manager

#mooieprojecten
#scrum
#toffeklanten

Werken bij Flink betekent werken bij het leukste internet bureau van Den Haag. Samen met bijna 25 collega's werk je aan uiteenlopende projecten voor opdrachtgevers als Madurodam, Snowworld, VolkerWessels, FME en MultiTankCard / MoveMove. We werken intensief samen en ontwerpen en ontwikkelen alle projecten in huis. Kom jij ons volgende project managen?

Afbeelding PM vacature koffie scrum notes

Met jouw ervaring in de digitale bureauwereld zet jij met gemak de pet op van de klant. Maar ook die van een developer. Of van een designer. Eigenlijk draag je ze allemaal, tegelijkertijd. Je begeleidt development, managet timelines, coördineert scrumrituelen en zorgt voor digitale hoogstandjes samen met een getalenteerd team van digital designers, front-end developers, marketeers en back-end programmeurs.

Je bent assertief genoeg om afwijkingen in planning en budget te communiceren en verwachtingen van de klant te managen. Jij hebt power, kan direct zijn en voelt mensen goed aan. Hierdoor ben je zowel een krachtige sparringpartner voor de klant als een motivator voor het projectteam en bereik je in ieder project de optimale balans tussen kwaliteit, planning en budget.

Wat verwachten we van jou? 

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als projectmanager bij een digitaal bureau;
  • Ruime ervaring in het maken van offertes, projectplannen en -planningen;
  • Brede interesse in online communicatie en digitale oplossingen;
  • Tafelvoetbalskills en ervaring met scrum zijn geen must-have, wel een must-get ;)

Over Flink

Flink biedt een uitdagende werkplek met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Vanaf jouw bureau -met panoramaview op de mooiste stad achter de duinen- werk jij aan uiteenlopende digitale projecten. Natuurlijk hoort daar een mooi salaris bij met goede voorwaarden en zijn er veel leuke borrels, uitjes en ieder jaar een weekend met de hele club lekker offline, de buitenlucht in.

Solliciteer direct

Hebben we in bovenstaande tekst precies jouw (zakelijke) persoonlijkheid beschreven? Stuur dan vandaag nog je CV met óf zonder motivatie naar Irene op vacature@flink.nl o.v.v. sollicitatie digital project manager.
Wellicht tot binnenkort!