icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Flink is hét internetbureau voor online maatwerk uit Den Haag!

#Zuid-Holland
#DenHaag
#mooiestadachterdeduinen

Ben je op zoek naar een creatief en ervaren internetbureau dat sterke websites ontwikkelt in de regio Den Haag? Dan ben je bij Flink aan het juiste adres! Online ambities waarmaken voor onze klanten. Dát is wat wij doen. Van online strategie tot concept en van webdesign tot doorontwikkeling.

Kennismaken met Flink? Bel Jorry op 070 750 74 74 of laat een berichtje achter en word teruggebeld!

Werkoverleg bij Flink

Waarom Den Haag?

Onze roots liggen in deze mooie stad achter de duinen. Al vanaf 1998. Daarbij wonen de meeste Flinkerts in of rondom de stad. Veel van onze opdrachtgevers komen uit de Haagse Regio en daar zijn we als Haags webbureau natuurlijk heel erg blij mee. Dat neemt niet weg dat we met net zoveel plezier werken voor mooie organisaties en merken in het hele land en soms zelfs in het buitenland. 

Op z'n Haags

Onze werkwijze heeft ook wel een Haags tintje. We zijn een nuchtere sparringpartner voor onze klanten en stropen graag onze mouwen op om samen aan de slag te gaan. Onze communicatiestijl is praktisch, eerlijk en concreet, met een stevige dosis humor. We werken hard, maar doen dat wel graag met een glimlach en goede woordgrap op z’n tijd! Zo bereiken we de mooiste resultaten voor onze klanten.

Flink kleurt buiten de lijntjes, maar met een scherpe blik op onze doelen en strategie.
Mathijs Wilmink Head of Brand & Marketing | Mijnwebwinkel

Voor en met onze klanten

Als internetbureau in Den Haag werken we voor merken en organisaties in het hele land, maar werken we extra graag voor opdrachtgevers uit de Haagse regio. Voor onze klanten is het prettig vaak bij ons te zijn en dan is een korte reistijd een mooie bonus. We werken in de Haagsche regio onder andere voor The Hague Marketing Bureau, Staedion, Rathenau instituut, NWP, SnowWorld, en Madurodam.

Direct aan de A12

Ons kantoor aan de rand van het creatieve hart van Den Haag, de Binckhorst, is gemakkelijk bereikbaar via afslag Voorburg aan de A12 en ligt op loopafstand van Station Voorburg. We hebben onze klanten graag over de vloer en beschikken over voldoende parkeergelegenheid. Eenmaal binnen kun je rekenen op een eigen werkplek en een Haags bakkie!

Maak kennis met Flink!

Bel Jorry op 070 750 74 74 of laat een berichtje achter en word teruggebeld!