icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Flink is hét Drupal powered internetbureau uit Den Haag

#Drupal
#DenHaag
#Zuid-Holland
#mooiestadachterdeduinen

Op zoek naar een full-service internetbureau dat krachtige Drupal websites ontwikkelt in de regio Den Haag? Dan ben je bij Flink aan het juiste adres! Wij maken de online ambities waar voor en met onze opdrachtgevers.. Van online strategie tot design en van technische realisatie tot continue doorontwikkeling. Alles onder één dak in het mooie Den Haag!

Vrijblijvend kennismaken met Flink? Bel ons op 070 750 74 74 of laat een berichtje achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Werkoverleg bij Flink

Waarom Den Haag

In de mooie stad achter de duinen liggen onze roots. Al sinds 1998. De meeste Flinkerts wonen daarnaast in of rondom de stad. Als Haags internetbureau zijn we er trots op dat veel van onze klanten uit de Haagse regio komen. We werken natuurlijk met net zoveel plezier voor mooie opdrachtgevers in het hele land en soms zelfs in het buitenland! 

Haags tintje

Onze manier van werken heeft ook wel een Haags tintje. We zijn graag een nuchtere sparringpartner voor onze opdrachtgevers en houden ervan onze mouwen op te stropen en aan de slag te gaan. Onze stijl van communiceren is praktisch, concreet en eerlijk. Op z’n tijd met een gezonde dosis Haagse humor. Hard werken doen we graag, maar wel graag met lach en een goede (of slechte) woordgrap op z’n tijd! 

Een van de leukste en beste co-creaties ooit. Een schoolvoorbeeld van agile werken!
Don Croes ProWareness

Voor en met onze opdrachtgevers

Als internetbureau werken we voor opdrachtgevers in heel Nederland. We vinden het natuurlijk extra leuk om voor opdrachtgevers uit de Haagse regio aan de slag te gaan. Voor onze opdrachtgevers is het fijn vaak bij ons te zijn en dan is een korte reistijd zeker een voordeel. In de Haaagse regio werken we onder andere voor Madurodam, SnowWorld, StaedionThe Hague Marketing Bureau en het Rathenau instituut.

Naast het station en direct aan de A12

Onze thuisbasis ligt in de Binckhorst, het creatieve hart van Den Haag. Ons kantoor is bereikbaar via afslag Voorburg aan de A12 en op loopafstand van station Voorburg. We vinden het fijn om onze opdrachtgevers over de vloer te hebben, beschikken over voldoende parkeerplaatsen, ruimtes voor overleg én ruimte om zelf rustig te kunnen werken. En tot slot: we serveren lekkere koffie van lokaal gebrande koffiebonen!

Kennismaken met Flink?

Bel ons op 070 750 74 74 of laat een berichtje achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!