icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Case

Inspiratie, informatie én conversie!

#conversie
#DenHaag
#internationaal
Case key Madurodam
Klant

Madurodam

Expertise

strategie, concept, ux design, development

Website

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát kunnen bezoekers al 65 jaar lang in Madurodam ontdekken, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Het park wilde een nieuwe, eigentijdse en inspirerende website. De focuspunten: praktische informatie en conversie van online ticketverkoop aan bezoekers uit binnen- en buitenland. Met ons concept wonnen we de pitch en mochten we voor Madurodam aan de slag!

Miniatuurfietsertje in Madurodam
Afbeelding Madurodam small 1
Screenshot small Madurodam
Screenshot small menu

Stevige basis

De doelstellingen voor de nieuwe website waren helder voor Madurodam. In een aantal strategische sessies hielden we samen met het team van Madurodam de doelstellingen tegen het licht en brachten we verschillende doelgroepen en doelgroepbehoeften in kaart. Daarna gingen we direct aan de slag met het uitwerken van het concept en de grafische stijl. Vervolgens voerden we met het Scrum-team vanuit een stevige basis de realisatie uit. In drie sprints en slechts een paar weken doorlooptijd ontwikkelden én lanceerden we de website.

Screenshot tickets Madurodam
Screenshot case Madurodam

Snel, simpel en leuk!

Het eindresultaat is een krachtige website met een mooie combinatie van uniek design, doelgroepgerichte content, goed bereikbare praktische informatie en heldere mogelijkheden om online tickets te kopen. Daarnaast is de website snel, ook op mobiel heel prettig in gebruik en beschikbaar in meerdere talen. Flink ontwikkelde de website in Drupal 8, de nieuwste versie van het populaire open source content management systeem. Een mooi eindresultaat voor een fantastische klant! Kijk je mee?

We zijn ontzettend blij met het eindresultaat!

Flink heeft het project perfect gemanaged. Door samen vooraf de strategische basis te leggen, konden we met de Scrum-aanpak echt snelheid maken, zonder in te leveren op de kwaliteit. We zijn ontzettend blij met het mooie eindresultaat. Een snelle, moderne website met een eigen uniek design, dat ook op mobiele devices heel goed overeind blijft.

Pieter de Hullu Online Marketing en Sales