TPS

Werken, leren en leven bij TPS!

DE VRAAG

‘Laten zien waar TPS voor staat’

TPS detacheert young professionals bij banken, verzekeringsbedrijven en telecombedrijven. Samen met haar klanten en ruim 300 professionals creëert TPS een ondernemende omgeving waarin iedereen continu wordt uitgedaagd om zijn talenten te ontwikkelen en het iedere dag weer beter te doen. Om studenten en potentiële opdrachtgevers aan te trekken vroeg TPS Flink een nieuwe website te ontwikkelen. Hierop moet direct duidelijk zijn waar TPS zich in onderscheidt: eigenwijs, confronterend als het moet en vooral innovatief en gericht op groei. Een mooie uitdaging!

Logo TPS
DE OPLOSSING

Show, don’t tell!

Samen met TPS hebben we eerst gedefinieerd wat het verhaal van TPS eigenlijk is. We kwamen uit op drie elementaire gebieden waar TPS-ers mee te maken krijgen, namelijk: Werken, Leren en Leven. Het concept dat we hieromheen bedachten is er op gericht om via unieke verhalen te laten zien hoe deze elementen zijn verweven in de wereld van TPS. Met éxtra focus op het eenvoudig contact op kunnen nemen, langs komen voor een bak koffie of direct je sollicitatie in te sturen. Laagdrempelig en vrijblijvend. 

Flink | TPS livegang
HET RESULTAAT

De wereld van TPS… online

De nieuwe website opent direct met de verhalen van de mensen bij TPS. Ieder verhaal belicht een betekenisvolle ervaring op het gebied van werken, leren of leven, ondersteund door authentieke (video)beelden. Het design is gericht op studenten, maar past ook zeker bij de grote opdrachtgevers van TPS. De website is ontwikkeld in Drupal 8 en gekoppeld aan het vacaturesysteem van TPS zodat hun recruiters minder administratieve handelingen hoeven te verrichten. Een inspirerend resultaat voor een innovatieve klant! 

Bekijk de website
De toegevoegde waarde van TPS is moeilijk uit te leggen in één zin, deze waarde moet je als professional of opdrachtgever ervaren. Deze ervaringen vertellen het verhaal van TPS. Flink heeft ons geholpen dit te vertalen naar een onderscheidende website waarin het werken, leren en leven van onze professionals centraal staat. Op het resultaat zijn we heel erg trots. De effectieve communicatie en de projectmatige aanpak heeft ervoor gezorgd dat we snel stappen hebben kunnen zetten.
- Esther Hesseling Projectmanager TPS Groep -