icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Case

Grootse online skibeleving

#onlinestrategie
#multisite
#internationaal
Screenshot website Snowworld op een laptop
Klant

SnowWorld

Expertise

strategie, concept, ux design, development

Website

Hoe nemen we websitebezoekers direct mee in de unieke sfeer en beleving van SnowWorld, vergroten we onze online aanwezigheid en zorgen we voor een stijging van de online conversie en het aantal bezoeken aan SnowWorld? Met díe vragen klopte SnowWorld bij Flink aan. Niet alleen voor de huidige skibanen in Zoetermeer en Landgraaf, maar óók om het succesvolle concept uit te rollen naar Milaan, Barcelona en Parijs. 

Wouter schetst het concept voor de nieuwe website van SnowWorld
Screenshot website Snowworld op smartphone
Screenshot website Snowworld op smartphone
Screenshot website Snowworld

Perfecte ticketflow

Na een pitch gingen we aan de slag met de strategie voor het nieuwe Snowworld.com. Tijdens een strategische fase stelden we samen met SnowWorld de belangrijkste speerpunten vast. Een op maat gemaakte en toekomstbestendige ticketflow, gericht op regionale in plaats van landelijke doelgroepen én een krachtige beeldstijl werden de uitgangspunten. Op die manier gaat de website een cruciale rol spelen in de internationale business van SnowWorld. 

Screenshot website snowworld
Screenshot website snowworld

Klaar voor de toekomst

Het nieuwe snowworld.com bouwden we in Drupal 8 en is dé plek voor het boeken van een indoor skibeleving. Bezoekers worden via verschillende websites direct naar de juiste informatie geleid: skibaan Zoetermeer, skibaan Landgraaf óf alle corporate informatie over SnowWorld. De krachtige beeldstijl van de nieuwe site geeft bezoekers een echt skigevoel. De stijl is meteen doorgevoerd in andere communicatie-uitingen. Kortom: een website die de basis vormt voor alle SnowWorld-locaties, nu én in de toekomst.

Flink is deskundig, flexibel en een fijne partner

Flink is deskundig, flexibel en een fijne partner om hands-on mee samen te werken. Onze ingewikkelde, digitale infrastructuur brachten we terug naar een overzichtelijk en visueel aantrekkelijk geheel. We zijn blij met het resultaat!

Thijs van Hasselt Senior Online Marketeer