icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Flinke surfvibes op Scheveningen strand

#uitje
#lifeisabeach
#surfsup

We mogen weer, dus gíngen we! Wat een heerlijk gevoel om er met z'n allen op uit te gaan na zo'n lange tijd. Eindelijk weer doen waar we verdomde goed in zijn: samen een feestje bouwen! Het uitje was des Flinks met behoorlijk wat actie in de taxi. Lekker in de buurt ook, op het strand van Scheveningen.

Teamuitje groepsfoto van alle Flinkerts in wetsuits op het strand

We gingen langs bij de surf dudes & dudettes van Hart Beach om onze surf skills op te krikken. Plakkerig wetsuit aan en goan, maar eerst nog wat instructies op het strand. Hup, op je surfplank liggen. Peddelen, peddelen, peddelen. Hats, gaan staan en je balans houden! Sander, Wouter en Robert Jan geven zoals je ziet het goede voorbeeld aan de rest. Dan nog wat oefeningen en een stukje rennen als warming up, om vervolgens met je plank te water te gaan. Daar gaan we!

Sander, Wouter en Robert Jan doen surf oefeningen op het strand
Anke gaat met haar surfplank vanaf het strand te water

Van land, naar zee en in de lucht! Zie je ze vliegen? Ewoud vangt met zijn lengte aardig wat wind en wordt een paar keer gelanceerd. Ook Erik gaat voor ongekende hoogtes op zijn surfboard, maar blijft - ondanks zijn allereerste keer surfen - netjes op zijn surfplank staan. Talentje hoor! Aimée en Mirjam hebben er ook veel lol in zoals je ziet.

Ewoud en Erik op de surfplank in de zee
Mirjam en Aimée op hun surfplank op de zee

Nat worden, kopje onder gaan én een slokje zeezout binnenkrijgen; het is allemaal onontkoombaar tijdens een stevig potje surfen. Toch pakken sommige Flinkerts het surfen snel op. Kijk onze front-enders Sebastiaan en Anke gaan! 

Front-end developers Anke en Sebastiaan pakken een golf op hun surfboard

Jaja, ook hier verliep het soepeltjes. Sander heeft zoals je ziet vaker op een surfplank gestaan, die zoeft als een speer over het water. Lisette lukt het bíjna om op beide benen te staan. Yannick en Bas raakten voor het eerst een surfplank aan maar voelden zich als een vis in het water.

SEO/SEA specialist Sander en back-ender Yannick zijn aan het surfen
Bas en Lisette op de surfplank

Fervent surfer Jochem pakt nog even snel een laatste golf terwijl de rest langzaam uit het water druipt. Magali trotseerde heel wat golven op haar eigen plank en Trea trapte haar eerste keer surfen goed af door een paar keer bijna te staan. Duimpje omhoog van Ricardo voor een geslaagde activiteit. Op naar de borrel en diner bij Hart Beach, waar we als vanouds hebben gegeten, gedronken en gelachen met elkaar. Gezellag!

Jochem pakt de laatste golf op zijn board en Ricardo komt net uit de zee met zijn surfplank
Trea en Magali komen met hun surfplank de zee uit wandelen na de surfsessie

Denk je nu: wat een sportieve enthousiastelingen bij Flink, daar pas ik goed tussen! Check dan onze vacatures 👇