icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Flink wint Splash Award met nieuwe website van Staedion

#Drupal
#awardwinning
#eersteprijs

Het was weer zover. De jaarlijkse uitreiking van de Drupal Splash Awards. Dé award show voor de beste Drupal projecten van Nederland. En ook dit jaar vielen we in de prijzen. De gloednieuwe website van wooncorporatie Staedion werd winnaar in de categorie non-profit!

Splash Award voor website Staedion

Tijdens de Splash Awards, georganiseerd door Stichting Drupal Nederland, worden de beste Drupal projecten in de spotlight gezet. Hierbij strijden zowel grote als kleine bureau’s binnen de Drupal community om deze felbegeerde druppelvormige award. Deze awards worden uitgereikt binnen tien categorieën, zoals corporate, onderwijs en non-profit. En voor die laatste categorie mochten wij het hoogste treetje van het podium beklimmen met onze case van Staedion!

Groepsfoto uitreiking Splash Awards met Award voor website Staedion

Het winnen van deze Splash Award is een mooie kroon op onze samenwerking met Staedion. Eind 2022 lanceerden wij de volledig nieuwe website van de grootste woningcorporatie van Den Haag en omgeving. We hebben de gebruikservaring van de website volledig herzien om iedere doelgroep zo goed mogelijk online te kunnen bedienen. En met succes, blijkt uit de data. Bekijk vooral onze case van Staedion als je meer wil weten over dit project!