icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Online strategie bij Flink

#doelenhalen
#denkkracht
#sterkebasis
#klaarvoordetoekomst

Bij Flink willen we meer doen dan een goede nieuwe website of webshop ontwerpen en ontwikkelen. Hoe we dat doen? Door ons eerst samen met onze opdrachtgevers over de online strategie te buigen. Wij vanuit ons online expertise en onze opdrachtgevers vanuit hun kennis van hun dienst of product, doelgroepen en concurrentie. Zo leggen we samen het fundament voor online succes.

Direct meer weten over online strategie door Flink? Bel Jorry op 070 750 74 74 of laat een berichtje achter en word teruggebeld!

Ontwikkeling van online strategie met Jorry en Wouter bij Internetbureau Flink Den Haag

Klaar voor de start!

Voor ieder strategisch traject willen we eerst onze klanten en hun wereld zo goed mogelijk leren kennen. We gaan bij ze langs en spreken belangrijke stakeholders. Duiken inhoudelijk in hun wereld, verkennen ontwikkelingen in de branche en wat de concurrenten of collega-organisaties doen. In binnen- en buitenland. Of zoals wij het zeggen: we halen het net op en duiken in de business van onze klant. Profit of non-profit, business to consumer (B2C) of business to business (B2B). 

Voor wie?

Het lijkt zo simpel, maar toch is het waardevol om niet alleen scherp te krijgen wie je doelgroepen zijn, maar ook wat ze inspireert, waar ze naar op zoek zijn en hoe ze kunnen worden overtuigd en geactiveerd. Hoeveel ze van elkaar verschillen maar ook waar ze juist op elkaar lijken. Een puzzel die we al vaak succesvol samen met onze klanten hebben gelegd.

Met welk doel? En op welke manier?

Iedere organisatie, ieder merk heeft een doel. Meerdere zelfs. We verkennen de doelen van onze opdrachtgevers en kijken realistisch naar de rol die het online kanaal kan spelen in het behalen van deze doelen. We kijken ook verder dan online. We zoomen in op de propositie waarvoor we aan de slag gaan. Is deze helder? Onderscheidend genoeg? Voldoende ingevuld? Welke wensen en behoeftes leven er in de organisatie? Wat zijn de plannen voor de toekomst? We zijn in deze fase een eerlijke, kritische en resultaatgerichte sparringpartner voor onze opdrachtgevers. “U vraagt wij draaien” is dus niet echt onze stijl. 

Flink transformeerde onze ambities in een toekomstgerichte online strategie.
Jeroen Jongeling Hoofd Communicatie Rathenau Instituut

Hoe zorgen we voor concreet online succes?

Als we dan scherp hebben voor wie we aan de slag gaan, wat hen beweegt en waar ze naar op zoek zijn en het is helder welke doelen we nastreven, dan rest natuurlijk nog de hamvraag: hoe gaan we deze doelen behalen? Hoe zorgen we voor concreet online succes? In een aantal interactieve sessies werken we hiervoor de online strategie uit. Samen met onze opdrachtgevers. Op basis van onze jarenlange ervaring, kennis van het online kanaal en de input en denkkracht van onze opdrachtgevers. Zo doen we dat. 

Waarom een online strategie?

Wat levert dat nou op, zo’n strategische fase? Op basis van onze ervaring kunnen we wel zeggen dat de opbrengst groot is. Heel waardevol en soms zelfs van invloed op de strategie van de business zelf. Daarnaast hebben we de blauwdruk in handen om een succesvol project vorm te geven. En daar zijn we bij Flink toevallig ook heel sterk in ?

Meer weten over online strategie door Flink?

Bel Jorry op 070 750 74 74 of laat een berichtje achter en word teruggebeld!