icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Word jij een Flinkert?

Met een leuk team van gedreven professionals werken aan de online zichtbaarheid van mooie merken. Zie jij dat zitten én beloof je minstens één keer per dag snoeihard te lachen? Dan komen we graag met je in contact. Bekijk de vacatures en reageer!

Werkoverleg bij Flink

Vacatures

Magali aan scrumboard tijdens Daily Standup

Agile? Ja graag! 

Bij Flink werken we Agile. Niet omdat het hip is, maar om snelheid te maken en kwaliteit te leveren. Voor elk project stellen we een Scrum-team samen. De kennis en vaardigheden van elk teamlid zorgen ervoor dat we samen tot het gewenste resultaat komen. Bovendien is ons kantoor door verschillende overzichtelijke scrumboards en creatieve ruimtes helemaal Scrum-proof. 

Flink team op zeiltrip in de Waddenzee

Flink veel lachen

'Get ready for the lunch’, ‘Is Wout-er?’ en ‘Heb je nog broodnodig? Dat is de hamvraag!’. Dat is slechts een greep uit de vele woordgrappen die ons dagelijks om de oren vliegen. Het mag duidelijk zijn: bij ons wordt flink veel gelachen. Onze vrijmibo’s, het jaarlijkse, onvergetelijke kerstfeest, (een poging tot) wintersporten in Winterberg en natuurlijk de legendarische Bekpek leveren heel wat lachmomenten met het team op. 

Flink in een notendop

Icon van een lachende emoji
Snoeihard lachen
Icon brein
Flinke kennis en vaardigheden
Enthousiast en gedreven team
Persoonlijke ontwikkeling
Icon van planningpoker kaarten SCRUM
99,9% SCRUM
Jaarlijks weekendje weg
Elk jaar een weekend buitenspelen
Icon beker werken voor mooie merken
Werken voor mooie merken
Supervet uitzicht
Supervet uitzicht
Wekelijkse vrijdagmiddagborrel
Legendarische vrijmibo's

Geen droomvacature?

Ben je he-le-maal enthousiast over Flink, maar staat tussen onze vacatures geen functie die op jouw lijf geschreven is? Kom dan maar door met je open sollicitatie en laat ons weten waarom we jou écht niet mogen laten lopen. We komen altijd graag in contact met talent dat sterke websites wil bouwen voor mooie merken.