icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Innoveren en leren tijdens DevDay #9

#developmentday
#teamwork
#samenverbeteren

Elk kwartaal is het raak. Onze agenda’s blijven een dag lang leeg, projecten worden aangedragen en gepitcht, om vervolgens in verschillende teams aan de bak te gaan. We hebben het natuurlijk over Development Day! Het was weer een inspirerende dag waarop we veel voor elkaar hebben weten te boksen.

Nick, Sebas en Yannick op Development Day

De projecten tijdens deze DevDay waren wederom enorm gevarieerd. Er werd nagedacht over een strategische onboarding van nieuwe contactpersonen bij klanten. Front-end ging onderzoek doen naar een filter die uitleest wat de achtergrondkleur is, zodat de tekstkleur die daaroverheen loopt automatisch wordt aangepast met voldoende contrast. Ook werd er een update van de website update-procedure gedaan, zodat het updaten van websites makkelijker gaat voor onze back-enders. Design en marketing bogen zich over de eerste stappen van een rebranding voor Flink. En nog veel meer! Scroll naar beneden voor een kleine sfeerimpressie van de dag.

Karin op Development Day juni 2024
Anke en Luc op Development Day juni 2024
Robert Jan op Development Day juni 2024
Nick en Magali op Development Day juni 2024
Rebranding Flink tijdens Development Day juni 2024
Yannick tijdens Development Day juni 2024

Kom erbij!

Development Day is slechts één van de perks van werken bij Flink. Benieuwd wat we allemaal voor jou in petto hebben?

Check onze vacatures