icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Flink schittert opnieuw in de Emerce 100

#emerce100
#bestebedrijven
#e-business

Flink heeft het weer geflikt! We zijn trots om te delen dat we dit jaar schitteren in de Emerce 100 met een beoordeling van 5 uit 7 sterren in de categorie 'digital agency fullservice klein'. Deze erkenning onderstreept onze kwaliteit en inzet op het gebied van digitale dienstverlening.

Flink in Emerce 100 2024

De Emerce 100 is een jaarlijks terugkerende lijst die de beste bedrijven in e-business beoordeelt. Een plekje op deze lijst is een erkenning van vakmanschap, klantgerichtheid en innovatieve kracht. Onze notering in de Emerce 100 is dan ook een mooie kroon op het harde werk en de toewijding van ons getalenteerde team. We streven ernaar om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers, maar deze te overtreffen. 

We blijven ons richten op het leveren van uitzonderlijke service en het ontwikkelen van Drupal powered websites die onze opdrachtgevers helpen groeien. Aan onze fantastische opdrachtgevers: we zijn jullie enorm dankbaar! Jullie inspireren ons en geven ons de energie om te blijven vernieuwen. Deze erkenning is ook van jullie - samen blijven we digitale grenzen verleggen.

Ben je benieuwd naar wat Flink voor jou kan betekenen? Geef ons een belletje of stuur een mail en we komen snel bij je terug!

Contact met Flink