icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Case

Website én interactief ledenplatform

#ledenplatform
#ondernemersorganisatie
#tech
Schreenshot homepage website FME op laptop
Klant

FME

Expertise

strategie, concept, ux design, development

Website

FME is in transitie van branchevereniging naar ondernemersorganisatie. Om deze transitie kracht bij te zetten was een nieuwe website nodig. Een website die de meerwaarde van het lidmaatschap onderstreept en zo veel mogelijk direct online voordeel biedt voor de leden van FME. Wij hielpen FME de online meerwaarde van het lidmaatschap te definiëren en ontwikkelden de nieuwe website.

Screenshot website FME op smartphone
Screenshot website FME op smartphone

Sterk fundament

Wat is precies de meerwaarde van het lidmaatschap? Waar hebben de leden behoefte aan? En welke rol kan de nieuwe website hierin vervullen? Op die én andere vragen zochten we tijdens een aantal strategische sessies met FME antwoord. De antwoorden vormden het stuur waarmee we het scrumproject, tijdens de soms bumpy road, goed op de rit konden houden. Het resultaat is interactieve website met een laagdrempelige mijn-omgeving voor leden. 

Screenshot website FME

Interactief platform

Dit nieuwe interactieve ledenplatform bouwden we in het CMS Drupal en ligt in lijn met de herkenbare stijl van FME: oranje en zwart en krachtige vormen. Leden kunnen in de mijn-omgeving persoonlijke berichten vanuit FME ontvangen, hun mening geven over voor actuele onderwerpen, zich direct inschrijven op interessante events en nog veel meer. Uiteraard is alles volledig responsive. Overal komt de kerntaak van FME duidelijk naar voren: meerwaarde bieden voor de leden.

Alle Flinkerts namen ons doortastend mee

Van een bomvolle, statische oude website naar een responsive online platform waarbij onze leden echt centraal staan. Dat traject hebben we ‘scrummend’ met Flink in gang gezet. Het was voor onze organisatie een nieuwe manier van werken, maar we zijn er met de good spirit van alle Flinkerts doortastend in meegenomen!

Ingeborg Abendanon Online marketeer