icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

8 hoogtepunten van 2018 in de spotlight

#kerst
#topjaar
#mooifeestje
#opnaar2019

Toedeloe 2018, hallo 2019! Het belooft weer een topjaar te worden. Al verschillende plannen zijn gesmeden en we mogen voor veel mooie klanten aan de slag. Maaaar… eerst zetten we nog 8 flinke hoogtepunten van afgelopen jaar in de spotlight. Waarom? Ze beloven alle goeds voor 2019.

Groepsfoto kersfeest Flink 2018

#1. 30 nieuwe websites gelanceerd

Halleluja! Afgelopen jaar zetten we 30 nieuwe websites live, onder meer van SnowWorld, VNG en Rathenau Instituut. Met 3 december als mijlpaal. Die dag lanceerden we in 1 klap 19 nieuwe websites voor The Human Network, een netwerk van bedrijven dat gespecialiseerde top-professionals detacheert. Zelfs onze ervaren Flinkerts vonden dat best spannend. Maar natuurlijk ging alles goed!

#2. Hallo nieuwe Flinkerts!

Nieuwe klanten verwelkomen én met plezier voor bestaande klanten werken. Daar hebben we natuurlijk genoeg knappe koppen voor nodig. Daarom verwelkomden we 5 nieuwe Flinkerts in ons team: Erik, Sander, Jochem, Yannick en Don. Maar we zijn er nog niet! Komend jaar willen we de Flink-familie verder uitbreiden. Ken of ben jij onze nieuwe collega? Bekijk dan de vacatures.

#3. 33 strategische klantsessies

Hoe vertalen we de bedrijfsstrategie online door? Wat is het doel? Wie zijn de doelgroepen? En hoe kunnen we die het beste online bedienen? Die en andere strategische vragen moeten beantwoord zijn voordat we beginnen met de bouw van een website. Dit gebeurt tijdens strategische sessies met klanten. In 2018 deden we er 33. Het resultaat: websites met nóg meer kwaliteit. Deze lijn trekken we in 2019 zeker door. 

#4. 17 sprints voor bestaande klanten

Website opgeleverd? Mooi… en door! Als internetbureau weten we als geen ander dat een website nooit af is. Samen met bestaande klanten blijven we daarom continu doorontwikkelen in sprints. Bijvoorbeeld om de conversie te verhogen, nieuwe functionaliteiten toe te voegen of de look-and-feel te optimaliseren.  

#5. Flink verbouwd

Spijkers, hout, verf, boormachines, zagen. Het vloog állemaal om onze oren tijdens de verbouwing van ons kantoor. Het was voor het goede doel: de verbouwing levert maar liefst 10 extra werkplekken, nog 1 presentatieruimte, 4 nieuwe scrumborden, 3 planten en flink wat meer rust en overzicht op. Nieuwsgierig? Kom gerust langs!

#6. Bijna 1 miljoen bezoekers door SEO

Websites ontwikkelen en zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine advertenties (SEA) gaan vandaag de dag hand in hand. Daarom kwam SEO/SEA-specialist Sander ons team versterken. Met succes! In 2018 werden door zijn SEO-skills meer dan 800.000 (!) bezoekers gegenereerd naar websites die Flink maakte. Ook realiseerde hij voor onze klanten meer dan 115.000 kliks op advertenties.  

#7. 1.753 slechte woordgrappen

‘Get ready for the lunch’, ‘Is Wout-er?’ en ‘Heb je nog broodnodig? Dat is de hamvraag!’. Dat is slechts een greep uit de vele woordgrappen die afgelopen jaar werden gemaakt. 95% schudde Ricardo uit zijn mouw (onze dank is groot!), 5% is toe te schrijven aan alle andere Flinkerts.

#8. 51 vrijmibo’s, 1 knaller van een kerstfeest, 2 weekenden buitenspelen

Flink veel gezelligheid. Daar staan we om bekend. Iets waar we best trots op zijn. En waar we zelf flink van genieten. Onze vrijmibo’s, het jaarlijkse, onvergetelijke kerstfeest, (een poging tot) wintersporten in Winterberg en natuurlijk de legendarische Bekpek leveren heel wat lachmomenten met het team op. In 2019 gaan we hier natuurlijk mee door. Cheers!