icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Digital agency voor sterk webdesign uit Den Haag

#UX
#gebruikerscentraal
#eigensignatuur
#responsive
#beleving

Ben je op zoek naar een creatieve digital agency die sterk is in webdesign? Dan ben je bij Flink aan het goede adres! We ontwikkelen niet alleen krachtige Drupal websites, maar zorgen er ook voor dat onze producten een stevig concept en uitnodigend design hebben. Een webdesign dat de bezoeker direct onderdompelt in de wereld van jouw merk of organisatie. En daarbij zorgen we dat het ontwerp bezoekers ondersteunt in het bereiken van hun doel, wat ook bijdraagt aan het behalen van jouw bedrijfsdoelen. 

Kennismaken met Flink? Bel ons op 070 750 74 74 of laat een berichtje achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Magali en Wouter beoordelen webdesign van Madurodam

Webdesign is een vak

Steve Jobs heeft het eerder gezegd: “Alles is ontworpen, slechts enkele dingen echt goed”. Een goed website-ontwerp komt niet zomaar uit de lucht vallen. Webdesign is een vak, een ambacht. Bij Flink maken we een origineel design met een eigen karakter en uitstraling, naadloos aansluitend op de huisstijl van je merk of organisatie. Een design dat de gebruiker, de gebruikersbeleving en de gebruikerservaring centraal zet.

We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Een snelle, moderne website met een eigen uniek design!
Pieter de Hullu Madurodam

Een responsive en persuasive webdesign

Webdesign is psychologie. Door op een juiste manier designelementen zoals kleur, typografie, lay-out en animatie te gebruiken, kun je je bezoeker beïnvloeden. Maar ook de manier waarop je website bezocht wordt, speelt mee. Een groot deel van de websites wordt net zo vaak met mobiel als met tablet, laptop of pc bezocht. Daarom zijn onze website ontwerpen geoptimaliseerd voor alle devices. Zo zorgen we voor een eenduidige gebruikerservaring en designbeleving. Het doel? Jouw bezoekers beter bedienen en zo je conversie verhogen.

Kennismaken met Flink?

Bel ons op 070 750 74 74 of laat een berichtje achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!