icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Flink is hét internetbureau voor sterk webdesign uit Den Haag!

#UX
#gebruikerscentraal
#eigensignatuur
#responsive
#beleving

Ben je op zoek naar een creatief internetbureau dat sterk is in webdesign? Dan ben je bij Flink aan het goede adres! We ontwikkelen niet alleen krachtige websites, maar zorgen er ook voor dat we onze producten een stevig concept en uniek design hebben. Een webdesign dat de bezoeker direct onderdompelt in de wereld van jouw merk of organisatie. Een ontwerp dat bezoekers ondersteunt in het bereiken van hun doel en zo ook bijdraagt aan het behalen van jouw eigen doelen. Een succesvol webdesign!

Kennismaken met Flink? Bel Jorry op 070 750 74 74 of laat een berichtje achter en word teruggebeld!

Magali en Wouter beoordelen webdesign van Madurodam

Webdesign is een vak!

Steve Jobs heeft het eerder gezegd: “Alles is ontworpen, slechts enkele dingen echt goed.” Een goed website ontwerp komt niet zomaar uit de lucht vallen. Webdesign een vak, een ambacht. Bij Flink maken we een origineel design met een eigen karakter en uitstraling, dat naadloos aansluit bij de huisstijl van je merk of organisatie. Een website ontwerp dat de gebruiker, de gebruikersbeleving en de gebruikerservaring centraal zet. 

We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Een snelle, moderne website met een eigen uniek design!
Pieter de Hullu Online Marketing en Sales Madurodam

Een responsive en persuasive webdesign

Webdesign is psychologie! Door op een juiste manier designelementen zoals kleur, typografie, lay-out en animatie te gebruiken kun je je bezoeker beïnvloeden. Maar ook de manier waarop je website bezocht wordt speelt mee. Een groot deel van de websites wordt net zo vaak met mobiel als met tablet, laptop of pc bezocht. Daarom zijn onze website ontwerpen geoptimaliseerd voor alle devices. Zo zorgen we voor een eenduidige gebruikerservaring en designbeleving. Het doel? Jouw bezoekers beter bedienen en zo je conversie verhogen. Win-win design noemen we dat bij Flink! 

Kennismaken met Flink?

Bel Jorry op 070 750 74 74 of laat een berichtje achter en word teruggebeld!