icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Flink en Drupal, een sterke combinatie!

Op zoek naar een creatief internetbureau dat sterke websites ontwikkelt in Drupal? Dan ben je bij Flink aan het juiste adres! Flink is hét internetbureau voor online maatwerk uit Den Haag en specialist in het ontwikkelen van websites in Drupal.

Flink love Drupal

Gratis. Flexibel. Solide. Veilig. Schaalbaar en met een zeer actieve community!

Bij Flink ontwikkelen we al onze websites met het open source CMS (content management systeem) Drupal. Een CMS moet het ons als bureau mogelijk maken om moderne, snelle, verbonden en goed beheersbare websites voor onze klanten te ontwikkelen. En dat is nou precies de reden waarom we bij Flink voor Drupal kiezen.

Eenvoudig tot complexe websites; Drupal past altijd!

Drupal is als CMS zeer geschikt voor alle projecten waarbij content management een belangrijke rol speelt. Of het nu gaat om een wat kleinere corporate website in één taal  of een online magazine dat in vier landen en meerdere talen wordt uitgegeven. Drupal is in beide situaties een perfecte match.

Iedereen kan werken met Drupal!

Voor jou als opdrachtgever is het van groot belang dat het onderhouden van je website eenvoudig en snel is. Voor het werken met Drupal is geen specifieke technische kennis nodig. Daar komt bij dat we bij Flink zoveel mogelijk handelingen voor je automatiseren. Dit vergt weliswaar wat tijd tijdens de ontwikkeling van de website, maar biedt jou aanzienlijk voordeel in sneller en eenvoudiger onderhoud na livegang.

Wie gingen je voor?

Over de hele wereld zijn duizenden websites ontwikkeld op basis van Drupal. En daar zitten ook heel serieuze partijen tussen als Twitter, Ahold en zelfs het Witte Huis van Obama. Flink heeft Drupal ingezet bij de ontwikkeling van websites voor onder andere SnowWorldMadurodamhet Rathenau InstituutMoveMove en Omniversum.

Drupal 8!

Waar tot een paar jaar terug Drupal 7 nog de absolute standaard was, zijn we inmiddels volledig over naar Drupal 8. De meeste van de ruim 10.000 beschikbare modules zijn inmiddels al beschikbaar of bijna beschikbaar voor de nieuwste versie van het CMS. 

Drupal is de juiste keuze. En met Drupal 8 ben je echt klaar voor de toekomst!

Eind 2015 werd de langverwachte nieuwe versie van Drupal gelanceerd. Niet zomaar een andere versie, maar echt een compleet nieuw ontwikkeld CMS. Moderner, completer en natuurlijk volledig voorbereid op de toekomst. Voor ons is Drupal 8 echt de nieuwe standaard in de wereld van open source content management.