icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Flink en Drupal, een sterke combinatie!

#opensource
#CMS
#contentmanagement
#multisite
#e-commerce

Op zoek naar een creatief internetbureau dat sterke Drupal websites ontwikkelt? Dan ben je bij Flink aan het juiste adres! Flink is hét Drupal internetbureau uit Den Haag voor online maatwerk en specialist in het ontwikkelen van websites in het Drupal CMS. Benieuwd waarom Flink voor Drupal kiest? Lees snel verder!

Meer weten over mogelijkheden van Drupal? Bel Jorry op 070 750 74 74 of laat een berichtje achter en word teruggebeld!

Drupal developers aan het werk bij Haags Internetbureau Flink

Wat is Drupal?

Drupal is één van de meest gebruikte open source content management systemen in de wereld en is uitermate geschikt voor de realisatie van eenvoudige tot zeer complexe websites. Van business to consumer (B2C) contentplatformen tot webshops en internationale corporate (B2B) websites. Drupal is gebruiksvriendelijk, flexibel, schaalbaar en betrouwbaar. Drupal is na WordPress het meestgebruikte open-source CMS. Dat zorgt er weer voor dat er achter Drupal een grote en actieve community staat die het platform continu verder ontwikkelt en veilig houdt. Drupal is hét CMS waarmee Flink jouw online ambities als specialist waar kan maken.

Voordelen Drupal

Het Drupal CMS onderscheidt zich van andere CMS systemen door een aantal belangrijke kenmerken en voordelen. Als Drupal specialist legt Flink uit waarom Drupal een goede keuze is en zet de voordelen van dit open source CMS voor je op een rij.

Het Drupal CMS is: 

  • Gebruiksvriendelijk. Snel en eenvoudig nieuwe content plaatsen. Nieuwe pagina’s, artikelen of wat voor content dan ook. Met maar een paar klikken staat je content online of is je eerder geplaatste content aangepast. Foto’s worden automatisch omgezet naar het juiste formaat en met een muisklik kan je aangeven wat het hoofdonderwerp in de foto is. Drupal is gemaakt om snel en eenvoudig content te beheren.
  • Flexibel. Drupal is uitermate geschikt voor online maatwerk. Vanuit een solide basis kunnen we het systeem tot in de puntjes afstemmen op de opzet die we tijdens de strategische- en conceptfase hebben bepaald.
  • Schaalbaar. Nog een ander voordeel is dat het CMS geschikt is voor eenvoudige tot complexe Drupal websites. Van een paar honderd tot miljoenen bezoekers per jaar. Van één taal tot tientallen talen. Van online magazine tot samenwerkingsportaal. Met Drupal zijn de mogelijkheden onbegrensd. En dat geldt ook voor de uitbreiding en doorontwikkeling van Drupal websites. Net zo schaalbaar. 
  • Veilig. Bij Drupal en de Drupal community staat de veiligheid van het CMS hoog in het vaandel. Een vast team van Drupal specialisten is constant bezig met de beveiliging van Drupal. Op maandelijkse basis worden er nieuwe releases van het systeem aangeboden waardoor het CMS altijd up-to-date en veilig blijft.
  • Uitbreidbaar. Er zijn duizenden modules beschikbaar die specifieke functies of features aan je Drupal website kunnen toevoegen. Voor specifieke wensen en eisen ontwikkelen we daarnaast ook nog maatwerk modules.
  • Geschikt voor slim beheer van meerdere websites. Flink is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Drupal Multisite websites. Simpel gezegd ontwikkelen we zo meerdere websites op basis van gedeelde techniek. Nieuwe ontwikkelingen, onderhoud en beheer zijn met Drupal Multisite zo allemaal efficiënter en eenvoudiger. Zo besparen we niet alleen tijd maar ook kosten voor onze klanten. 
  • Voorbereid op API Koppelingen. Drupal is eenvoudig te koppelen met externe systemen. Door middel van de Application Programming Interface (API) van het betreffende externe systeem, is Flink in staat virtueel alles te koppelen. Van ticketing systemen, CRM en ERP systemen tot vacaturesystemen. Als er een API is kan Flink ermee koppelen.
  • Headless. Hoe fijn zou het zijn als je al je content op 1 plek kan beheren en die vervolgens kan uitserveren naar verschillende online oplossingen? Heb je een webshop, website, contentplatform of app die gebruik moet maken van 1 contentbron? Geen probleem, door Drupal headless in te zetten is dit heel goed mogelijk. Voor het contentbeheer gebruiken we de kracht van het Drupal CMS en voor het presenteren van de content hebben we de onbeperkte, creatieve en technische vrijheid. Win win!
  • E-Commerce Ready. Waar de meeste e-commerce systemen geen sterke oplossing hebben voor het beheren en presenteren van content, blinkt Drupal Commerce hier juist in uit. En dit zonder in te leveren op een zeer compleet aanbod van e-commerce functionaliteiten. Zo vormen Drupal en Drupal Commerce samen de ultieme webshop oplossing waaraan hetzelfde gebruiksgemak, flexibiliteit en schaalbaarheid ten grondslag ligt.

Waarom Drupal?

Om een lang verhaal kort te maken: met de voordelen die Drupal biedt, is het de solide fundering voor succesvolle online oplossingen!

Meer weten over de mogelijkheden van Drupal?

Bel Jorry op 070 750 74 74 of laat een berichtje achter en word teruggebeld!