icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Vacature

SEO & Data Specialist

#mooieprojecten
#onlinegroei
#metenisweten

Heeft Google voor jou geen geheimen meer? Weet jij hoe je websites kunt optimaliseren om deze maximaal vindbaar te maken en word je daarnaast blij van het meetbaar maken van de prestaties en het gebruik van onze websites? Dan zijn we naar jou op zoek! Een gedreven SEO & Data specialist die samenwerkt in een multidisciplinair scrumteam aan het behalen van online succes voor onze klanten.

Werkoverleg bij Flink
Ruben duikt in de cijfers van het SEO en SEA Dashboard

Bij Flink leveren wij met digitaal maatwerk een actieve bijdrage aan de online groei van onze klanten. Maar wanneer is een project of ontwikkeling eigenlijk succesvol? Hoe optimaliseren we onze projecten zo dat ze optimaal gevonden worden? En hoe maken we vervolgens het bezoekersgedrag en de kpi’s zo goed mogelijk meetbaar? Dit is precies de rol die data, meetbaarheid en zoekmachineoptimalisatie in onze projecten inneemt. Op basis van de analyse van deze data gaan we het gesprek aan met onze klanten en blijven we continu onze websites optimaliseren. Zowel op het gebied van online vindbaarheid als op het behalen van de strategische doelen en kpi’s.

Flink is per direct op zoek naar een ervaren SEO & Data Specialist die als integraal onderdeel van onze scrumteams meewerkt aan het optimaliseren van de vindbaarheid en meetbaarheid van onze projecten. Je bent in je rol als expert voor ons team en voor de klant een belangrijke adviseur. Daarnaast zet je je kennis in om na livegang de beschikbare data inzichtelijk te maken en samen met het team deze data te analyseren als onderbouwing van de toekomstige doorontwikkeling.

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent als integraal onderdeel van het scrumteam, adviseur op het gebied van online vindbaarheid en inrichten van de meetbaarheid. Je schakelt hierover met het team en de klant;
 • Je bent verantwoordelijk voor het optimaal vindbaar maken van onze websites, zowel tijdens het project als na livegang;
 • Je zorgt voor een gedetailleerd inzicht in de prestaties van onze websites op basis van strategische doelen en kpi’s en werkt samen met het team aan het continu verbeteren van de online groei van onze klanten; 
 • Je richt de analytische tooling in en stemt de technische implementatie af met onze developers;
 • Je presenteert de gemeten data in specifiek ingerichte dashboards;
 • Je houdt de ontwikkelingen in het eigen werkveld nauwlettend in de gaten en integreert deze in je advies én aanpak.
   

Wat komt goed van pas?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een SEO/SEA en data rol;
 • Je hebt ervaring met veelgebruikte tools als: Google Tag Manager, Google Analytics, Google Data Studio, Google Optimize en Hotjar;
 • Je hebt een duidelijke eigen visie op het gebied van vindbaarheid en inzicht in data en kan deze goed overbrengen;
 • Je bent sociaal, analytisch én communicatief;
 • Je bent zelfstandig, ondernemend en neemt graag de verantwoordelijkheid;
 • Last but certainly not least: Je bent een gezellige en enthousiaste collega en houdt van flauwe woordgrappen. Wij namelijk ook ;).

Over Flink

Werken bij Flink betekent werken bij het leukste internet bureau van Den Haag. Vanaf jouw bureau - met panoramaview op de mooiste stad achter de duinen - werk jij aan het op de kaart zetten van ons mooie bureau en de projecten waar we trots op zijn. Waar we samen met het team van 20 Flinkerts dagelijks hard aan werken. We werken voor opdrachtgevers als Madurodam, Omniversum, SnowWorld, MultiTankCard, Gemeente Den Haag en nog veel meer mooie organisaties en merken.

Flink biedt een uitdagende werkplek met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng. We bieden verder een mooi salaris met goede voorwaarden, een vet uitzicht over het prachtige Den Haag en (als het weer mag) veel leuke borrels, uitjes en ieder jaar een weekend met de hele club lekker offline, de buitenlucht in.

Flink & COVID-19

Bij Flink zorgen wij voor een veilige werkplek, waar we op voldoende afstand van elkaar kunnen samenwerken. Werk je liever thuis? Of een combinatie van thuis en op kantoor? Helemaal prima. Alle Flinkerts hebben de tools tot hun beschikking om volledig remote te kunnen werken. Kortom, we staan voor alle wensen open en verzinnen altijd een passende, werkbare oplossing. Thuis of op kantoor, het groepsgevoel blijft en de sfeer is goed! Typisch Flink!

Meer weten over deze functie?

Bel of app Wouter op 06 24 222 845. Hij kan je onder het genot van een goede kop koffie alles vertellen over de functie en Flink.